Ciao Bloggisti,

Itt a legújabb post Ariella:

Az elmúlt néhány hónapban már feltárt art Róma történeti szempontból, valamint a jelenlegi és jövőbeni célja. Míg Róma ismert remekművek a világ néhány legnagyobb művészek, mint Michelangelo, Caravaggio, és még sokan mások; A város élénk kortárs művészeti kultúra is.

Művészet és építészet Rómában mindig jelen van. Utazunk bár mindennapi, ülni a terek, létrehoz nézetek és távlatok, és emlékeztet minket a múlt, miközben a beállítás a jövőben.

Róma működik, mint egy galériában. Mi kering sokkal ugyanúgy utazunk keresztül tér tervezett art. A város összehangolt erőfeszítéseket tettek, hogy integrálja a kortárs művészet és a modern élet az építkezés az új múzeumok. Ezek a terek ház újabb gyűjtemények, továbbá megkönnyíthetik a tapasztalat előmozdítása közötti együttműködés művészet, építészet, és a mindennapi életben.

A kihívás az újabb épületek és a tér nem zavarhatja vagy megszakítás „történelmi” Róma, hanem, hogy keverék. Ezek az új terek sok látogatót vonzott és a művészek a város. művészek jönnek Róma szerte a világon kereső ihletet miközben sok született és nevelkedett Róma is virágzott a művészek.

Minden héten az elmúlt néhány hónapban, Jártam egy új kortárs művészeti múzeum, galéria, stúdió, illetve telepítési és képes voltam tanulni a történelmi kulturális vagyon a római, valamint a jelenlegi élénk jelenet.

Múltam benyomások a kortárs művészet festmények és a darab, hogy nehéz volt kapcsolatos, nagyon elvi. kortárs művészet mindig fejlődik, és most jó néhány művész visszatért a figuratív festészet / munkák.

Az együttműködés tükröződik kiállítások, rendezvények és berendezések alakították a kortárs művészeti élet Rómában.

Megkérdeztem Ariella egy lista néhány kedvenc kortárs művészeti múzeumok és galériák.

Múzeumok:

MACRO

MAXXI

Fotó: MAXXI

Galériák:

Anna Marra Contemporanea

T293

Galleria Varsi

Galleria Valentina Bonomo

Adok hozzá az egyik kedvencem az ő listájára, Galleria Lorcan O’Neill.

Ariella két másik terek. Ők nem galéria vagy múzeum, hanem megjeleníti a kortárs művészet.

MOMA Hostel – által üzemeltetett szállók művészek.

MAAM – ez teret lakóegységek hajléktalan családok. A család él a szakterületen. Amikor Ariella elment meglátogatni, az egyik darab volt egy horpadás, mert a gyerekek használják, mint egy futball / foci cél után. Elmentem egy street art kiállítás van, és gondoltam, ez volt az egyik legérdekesebb helyszíneket art Rómában.

Ossza meg ezt:
Pinterest
Facebook
Twitter
Tumblr

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Művészet és építészet Ariella – TorinoOctober 12. 2016In „építészet”
Művészet és építészet Ariella – AmsterdamOctober 26 2016In „építészet”
Guest utáni – Tanulás külföldön RomeDecember 14. 2016In „AGD”

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *