10 módja annak, hogy a Köszönjük kártyákat, hogy több üzletet kapjon
A Small Business Marketing 2019. március 21-én, a PFL által
Az emberek emlékeznek kezdet és befejezés-agy találgatások, hogy az elején egy interakció (Üdvözlünk) és vége (jó idő és búcsú) érdemes felidézni. Mindannyian hallottunk arról, hogy jó első benyomást keltünk. De gyakran elfelejtjük, hogy világos és emlékezetes véget érjünk az ügyfél kölcsönhatásának. És ahogy kiderül, a tranzakció vége az ügyfelek elméjében a következő napokban és hónapokban élhet.
Biztosítsa a pozitív, emlékezetes végét az ügyfél kölcsönhatásának. Mutassa meg, hogy érdekel, hogy a tranzakció magában áll, és azt szeretné, ha az ügyfél visszajön, és hivatkozzon a barátaikra.
Miért küldje el Köszönjük megjegyzi?

Először is, mert mindannyian emberek vagyunk, és a kedvesség ingyenes. Mindenki megbecsüli, hogy megköszönjük, és a szívélyes hálát a jövőben pozitív kapcsolatokat és megbízható szolgáltatást nyújt a jövőben. Végtére is, nem szeretné, ha üzleti tevékenységet folytatna valakivel, aki időt vett igénybe, hogy köszönöm?
Valódi és őszinte. Alig van jobb módja annak, hogy kifejezzék a hálát és az őszinteséget, mint egy kézzel írt Kártya. Pro Tipp: Köszönjük Köszönjük kártyáit a munkavállalók számára, hogy küldje el a vállalati kultúrájának egy részét, hogy rendszeresen írjon és küldje el őket.
Mikor kell egy üzleti küldeni Köszönöm kártyákat?

Számos lehetőség van köszönöm Köszönjük kártyákat az üzleti életben, és csak néhányat is felsoroltunk. Függetlenül attól, hogy ez egy munkavállalói elismerési kártya, vagy “Köszönjük a szolgáltatást”, tekintse meg a lehető legtöbb lehetőséget.
Íme tíz módja annak, hogy köszönöm kártyákat, hogy több üzletet kapjon:
Köszönjük, hogy választottál, hogy veled dolgozzak. Miután kiválasztotta, hogy a szolgáltató legyen, küldjön egy jegyzetet, hogy emlékeztesse őket ott – ha bármi vagy bármilyen kérdése van, csak hívás, szöveg, vagy látogasson el.
Köszönjük a vállalkozását. Ad-hoc projektek vagy termékvásárlás esetén küldj meg jegyet. Nem kell hosszúnak lennie; Egyszerűen felismerheti, hogy az ügyfél leállt, és megvásárolta, vagy egyetlen projekten dolgozott veled. Néhány személyre szabott részletek hozzáadása a vásárlásról Segít az ügyfélnek, hogy különleges különleges legyen.
Köszönjük a folyamatban lévő munkát. Mondjuk, hogy csak aláírta a szerződést, hogy nyújtson szolgáltatásokat egy évig. Küldje el nekik egy jegyzetet, hogy köszönetet mondjon nekik a nagyszerű lehetőségért, és emlékeztesse őket arra, hogy várja a partnerségét.
Köszönjük a hivatkozást. Amikor valaki szerette a termékeit vagy szolgáltatásait, hogy ajánljon másoknak, ez minden bizonnyal méltó. Milyen jobb módja annak, hogy üzleti tevékenységet építsen, mint a száj szóval?
Köszönöm az ülést. Ez is ebéd, felzárkózva, vagy más összejövetelek. A hálózatépítés mindig jó – még akkor is, ha ma nem vezet új vállalkozáshoz, új vállalkozáshoz vezethet a jövőben.
Köszönjük a bizonyságot. Ha van olyan ügyféllel vagy ügyféllel, aki elég szeret, hogy elmondja a világnak, feltétlenül szeretné megköszönni nekik a termékeik és szolgáltatásainak jóváhagyását.
Köszönjük az interjút. Ha Ön a megkérdezett személy, győződjön meg róla, hogy az interjúalanynak az idejükre köszönhetően. El akarsz maradni az elméjük tetején, és egy elismerési kártya segíteni fog. Ha valaki megkérdezte valakit, fontolja meg, köszönöm az idejüket is. Még akkor is, ha nem adod nekik az Ön vállalkozását (vagy bérelni őket), akkor jó benyomást hagysz.
Köszönöm a figyelmet. Ha nem kapja meg az üzletet, vagy a földet az ügyfelek számára, akkor is meg kell köszönni nekik, hogy időt vesz igénybe, hogy elemezze a javaslatot. Mondhatsz valamit, mint “Sajnáljuk, hogy nem tudjuk bizonyítani neked az előnyöket, amiket ebben az időben kínálunk. Szeretnénk kapcsolatba lépni azzal a reménygel, hogy a jövőben valamilyen módon partnerünk.
Köszönjük a nagyszerű munkáját. A munkavállalói elismerési kártya azt mondja, köszönöm egy olyan csapattagot, aki nagyszerű munkát végzett. Akár a munkavállalói elismerési nap, a kártyák hosszú utat tehetnek a morál javítására – aki nem szereti érzést érezni?
Köszönjük, hogy együttműködött velünk. Azok az emberek, akik szolgáltatásokat nyújtanak az Ön vállalkozásában (például kávéháza, például az erőfeszítéseik elismerését is megérdemlik. Hadd tudják, hogy értékeljük, mit csinálnak neked.

Tippek a legnagyobb hatás érdekében

Kézzel írjon legalább néhány kártyát. Ha időt vesz igénybe, hogy kártyákat hozzon létre, jól csináld. Kézi írás, amennyire csak lehetséges, de legalább a címzett neve és aláírása. Ha az egész dolog előre nyomtatott, akkor nem fog tűnni őszinte. Ne feledje, hogy az egész pont a kapcsolatok építése, és hogy szükség van egy személyes érintésre.
Takarítson meg időt az üzleti köszönöm Kártya szkriptek. Az esélyek, megtalálják magát, hogy újra megírják a Kártyák időt és időt. Jegyezze fel a leggyakoribb szkripteket, amelyeket használ, és hivatkozzon rájuk, amikor itt az ideje, hogy elismerési kártyákat írjanak fel a munkavállalók és mások számára.
Ezt megteheti az érzelmek kiírásával, és megmentheti őket egy fájlba, vagy fényképez, amit az előző Köszönöm kártyákban írta. A munkavállalók számára ezeket a javasolt szkripteket az egész csapat számára elérhetővé tegye. Mindenki időt takarít meg, aki kíváncsi, hogy mit írjon.
Használjon különböző borítékokat, mint a rendszeres üzleti írószerek. Amikor gondolkodsz Köszönjük megjegyzi, előfordulhat, hogy nem tekintheti meg azonnal, hogy milyen borítékot használ. A jobb boríték kiválasztásával befolyásolhatja a címzett észlelését a kártya, mielőtt még kinyitják.
Nem szeretné használni ugyanazt a borítékot, amelyet számlákat vagy nyilatkozatokat küld, mert a címzett azonnal feltételezi, hogy ez egy számla. Ez nem a kívánt hatás! A kiindulási boríték kiválasztása a címzettnek egy kis előrejelzést ad, mielőtt még kinyitják.
Fontolja meg, beleértve egy kis ajándékot. Gondolj az utolsó alkalommal, amikor egy terjedelmes boríték van. Valószínűleg izgatott voltál egy pillanatra, azon tűnődve, hogy mi volt belül. Köszönöm kártyákat a munkavállalóknak, az ügyfeleknek és az ügyfeleknek ugyanúgy érzi magát. Egy terjedelmes boríték egy kis kezeléssel – egy ajándékkártya vagy kupon, egy kis cukorka, egy toll – nyilvánvalóvá teszi, hogy valami szórakoztató nyitva van.
Csak győződjön meg róla, hogy bármit is tartalmaz, hozzáadja a márka üzenetét, és összehangolja a termékei és szolgáltatásai minőségét. Biztos, hogy néhány dollárba kerülhet, de ez egy kis idő és erőfeszítés, hogy egy nagy “wow” tényezőt szállítson.
Küldje el az üzletet Köszönjük kártyákat azonnal és következetesen. Két végső tényező van, hogy fontolja meg: a gyorsaság és a következetesség. Küldj egy köszönetet, amint lehet egy esemény után. Így fogsz őszinte lenni; Várakozás túl sokáig fog kinézni, mint egy utógondozás.
Hozzon létre olyan rendszert, amely biztosítja, hogy következetesen küldjön kártyákat. Ha nem vagyunk következetesek, az ügyfelek és a partnerek észrevehetők, hogy már nem értékelik őket, vagy hogy csökkentsük a szabványokat.
Ne légy értékes. Ne taint a Köszönjük megjegyzését, hogy az Overt Promócióval – ez nem az idő az értékesítési pályára. A felértékelődés jegyét legjobban passzív értékesítési eszközként használják; Jóak az ügyfélkapcsolati épülethez, nem reklámozásra. Mindazonáltal megemlítheted a közelgő eseményt, amit remélsz, hogy részt vesznek.
Az őszinte köszönet biztosítása egyszerű módja annak, hogy megmutassa a kedvességet és a felértékelődést az Ön vállalkozásában. Crunch a számok, hogy megtudja, hogyan lehet ezt a marketing taktikát életképes az Ön vállalkozásának. Nem kell sok pénzt költeni ahhoz, hogy az emberek egy kicsit boldogabbak legyenek egy szép jegyzetekkel. És mivel küldő köszönöm kártyák segíthetnek az ügyfél lemorzsolódás és a beutalási árak, akkor nem kell sokat veszíteni.
Segítségre van szüksége a jegyzetkártyákkal? Adjon nekünk egy hívást a 800-930-7978-ra. Beszéljen egy élő nyomtatott szakértővel, hogy megkezdje a jegyzetfüzetet ma!

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *