Buongiorno Rómából!

A dolgok meglehetősen elfoglaltak voltak, még akkor is, ha a nyár közepén vagyunk. Ebben az évben maradok. Lehet, hogy elmegyek egy hosszú hétvégén augusztus végén, de attól függ, hogy mi történik ezzel a delta változatával.

A turisták visszatértek. Természetesen nem pandémiás szám, de mi a változás néhány hónappal ezelőtt. Az emberek annyira izgatottak, hogy itt vannak. Azok számára, akik szeretik Olaszországot és / vagy szeretnék csinálni néhány karosszék utazást, van egy különleges álom az olaszországi epizódról, amely jelenleg a PBS állomások országos (USA). Ez része a zálogos szezonban, Joe Mantegna színész, a Host Kathy McCabe.

Kathy és én néztem a gyönyörű építészet a Via Monserrato. Róma egyik legszebb utcája.

Ebben a különleges Kathy megkérdezett kitelepültekkel / bevándorlók, akik Olaszországba költözött részmunkaidőben vagy teljes munkaidőben. Az olasz életmód tizenegy létfontosságú elemére összpontosít – a föld, az élelmiszer, a család, a művészet és a kultúra, a szépség, az élet ütemezése, a szenvedély, a szenvedély, a mozgás, a közösség, az ünnepek és az otthoni érzés. Kathy megvitatja, hogyan lehet az olaszok értékeit, inspirációját és szépségét az életükbe. Vannak még gyakorlati tanácsokat azoknak, akik érdeklődnek a mozgó Olaszországba irányuló haladék vagy véglegesen.

Interjú Kathy-val a Cantiere Galla design bemutatóteremmel. Sok időt töltök itt az ügyfelekért.

Néhány ember, akit megkérdezettek (Sting, Trudie Styler, Francis Mayes, Francis Ford Coppola) nagyon híresek. Néhány, Ahem, nem. Mindannyian egyedi történetek és tapasztalatok vannak arról, hogy hogyan és miért jöttünk Olaszországba. További információ és segítenek megtalálni a sugárzási dátumok az a terület ITT. Abban a pillanatban ez csak szellőztetés az USA-ban és egyes területeken Kanada kapnak PBS állomások. A nemzetközi nézők számára 2022-ben rendelkezésre kell állnia.

Néhány bls a Hotel de la Ville tetőtéri teraszán.

Ezt a különlegeset a pandémia előtt forgatták. Örülök, hogy része vagyok ennek a programnak, amely az Olaszországban élő csodálatos dolgokkal beszél.

Ossza meg ezt:
Pinterest
Facebook
Twitter
Tumblr

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Tíz évvel ezelőtt költöztem Rómába, Olaszországapril 4, 2018in “AD”
Élet Rómában – ezúttal készen állok a Ferragostoaugust 11, 2015in “AGD”
Élet Rómában – mini-szünet a Le Méridien Visconti Hotelsept 13, 2017-es “építészet”

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *