The people over at TECH4 sent us this Lithe Audio Bluetooth ceiling speaker to check out. Megakadályoztuk a mennyezetet, de még nem tudjuk telepíteni egy ideig, így időközben felállítottuk a padra, hogy befejezzük az érdekes eszköz felülvizsgálatát.

Mi az?

Ez egy all-in-one egység, amely ötvözi az erősítőt, a Bluetooth-vevőt és a hangszórót. Ez 230mm nagy, 97 mm-es mély, és minőségi 6.5 “Kevlar / polipropilén szőtt kúpos mélysugárzó, 0,75” titán kúpos tweeter.

A fedélzeti Bluetooth V5 (legfeljebb 30 méteres tartomány), és az APTX alacsony latencia chipset használ. Ez azt jelenti, hogy más megfizethetőbb lehetőségekkel ellentétben, használhatja a videók, amelyek nélkül a kép és a hangzás kiutat a szinkronban. Emlékezhet 2 eszközre, de az elsőnek meg kell kapcsolódnia a második csatlakoztatás előtt.

Telepítés

Van egy papírmintázat a dobozban, és segít, hogy megjelölje a szükséges 210mm kivágást a mennyezeten. A 4 kisállat kutya lábát megragadja, majd fordítson, és húzza le a csavaros autósral, hogy tartsa a helyén.

Ha van egy hálózati aljzatod valahol a tetőpontban, akkor csatlakoztathatja a mellékelt tápegységet (DC24V / 2.5A). Ha nem, akkor lehet, hogy képesnek kell lennie arra, hogy egy világító áramkörbe, mennyezeti rózsa vagy más csatlakozó doboz helyettesítse (Mindig kérjen tanácsot egy villanyszerelő / tűzoltófedélzetből).

Van egy csatlakozó is, ha további passzív slave hangsugárzót és mono / sztereó kapcsolót szeretne kiválasztani egy vagy 2 hangszóró beállítás kiválasztásához. A hangerő kapcsoló lehetővé teszi, hogy a teljes és az 50% -os teljesítményt választja, előnyös, ha a tinédzser hálószobájába telepíti

Végül a festhető, alacsony profil (3 mm) grill a hangszóró mágneses csavarja, ez nagyszerű érintés. Ha egy hangszórót szeretne a zuhanyzó szobájára, akkor győződjön meg róla, hogy kiválasztja a frissített IP44 modellt (körülbelül 30 font további).

Használatban

Tapasztalatomban sok mennyezeti hangszóró hajlamos arra, hogy hangosan és gyenge legyen.

But the on-board amp supplies ample power to drive this speaker loud. and even without the advantage of being in its ceiling enclosure (and while it’s impossible to convey accurately like this), hopefully the little video clip below gives an impression of the terrific bass…

The pleasing sound smacks of a a lot more expensive setup and is even better than the Sonos setup we had in the shower room of our last house.

A kis kék teljesítmény és az állapotjelző LED látható a grillezésen keresztül, és még egy kis matrica is van a dobozban, hogy megakadályozza ezt a fényt, ha ez bosszantja Önt. A grill eltávolítása szintén hozzáférést biztosít a reset gombhoz, meg kell törölnie a Bluetooth-egységet.

The amplifier autodetects an input on the RCA connection, so if you have a shower room TV wired to it for example, it will work without any additionally action from the user.

Another terrific option is to connect the speaker to Amazon Echo dot or Google, either by means of the RCAs or Bluetooth, to give your voice assistant a new deeper voice and make their music sound a lot better.

The system is expandable too and the pink and green connections above the RCAs are for the Lithe-Link which can be used to wire several speakers together…

For larger or open plan rooms the Lithe-link feature will allow you to connect up to 3 master speakers and their passive/slaves and play audio from all the speakers at once.

Ítélet

Értékelés: 5 az 5-ből.

The all-in-one comfort coupled with the quality audio indicates you can’t get much better than this Lithe Audio setup for a retro-fit situation. Nemrég láttam ezt a nagyon egységet, amelyet sokkal több, mint egy professzionális egyedi telepítőt ajánlott az online fórumokban is, ami szintén jó jel.

So whether you want Spotify in the kitchen, audio books in the kids bedroom or you use your laptop to enjoy motion pictures with terrific bass in the bath, then checkout the feature packed, expandable Lithe Audio All-In-One 6.5″ Bluetooth Ceiling speaker most elérhető.

litheaudio.com : available from TECH4

Audio specifikációk

RMS Power: 50w rms
Impedance: 8 Ohms
Sound quality THD+N 0.009%, 55Hz-20kHZ
Sensitivity (1W/1m): 90dB
Audio sample Rate: 8Khz
Digital class D Amplifier

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest5
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *