új bölcs fűtési ellenőrzése sok ember ismeri a Drayton nevét a fűtésvezérlőkben, a brit gyártó már több mint 60 éve van a piacon.

Az utóbbi években digitális, vezeték nélküli programozható termosztátokat, valamint a Migenie Wise termosztátot adtak hozzá termékportfóliójukhoz.

Most megtették a következő lépést, és bevezették a bölcs fűtési ellenőrzések háztartását a bölcsebb márka alatt.

A háztartásban számos olyan elem található, amelyeket szettként vagy külön -külön megvásárolhatunk, hogy a rendszert növeljék, és testreszabják:

Az űr -termosztát 2,4 ″ -es színes képernyővel rendelkezik, amely a tényleges hőmérsékletet, a beállított hőmérsékletet és a páratartalmat mutatja. A hőmérséklet javításához vagy megváltoztatásához kapacitív tapintási gombokkal rendelkezik. 2 AA akkumulátorral hajtva ez a készülék falra szerelhető vagy ingyenes állva lehet.

A meleg hubr interfészek a kazán/szelepvezérlőkkel. Ezt a készüléket úgy hozták létre, hogy pontosan ugyanolyan fali lemez formájában alakuljon ki, mint az UK többségi szabványos vezérlői, így a felszerelés olyan alapvető, mint a régi vezérlő csavarja, valamint az új felszerelése. Tartalmazza az 1, 2 vagy 3 csatorna opciókat. Az Opentherm modult szintén biztosítják a kompatibilis kazánokkal való kommunikáció lehetővé tétele érdekében.

A bölcsebb hűtőszelep egy motoros bölcs szelep, amely a meglévő közös TRV szeleptestre rögzül, különféle adapterekkel, amelyek a TRV testek többségének illeszkedésére szolgálnak. Megváltoztatható csak csavarással vagy az alkalmazás segítségével. 2 AA akkumulátorral, valamint számos érzékelővel rendelkezik, a nagy pontosság érdekében, a nyitott ablakok észlelése mellett, valamint az automatikus szelepbiztonsági futások mellett a szelep lefoglalása érdekében.

A bölcsebb alkalmazás az iOS vagy az Android WISE telefonok kezelését és felügyeletét biztosítja.

Az összes modulnak 30 méteres szabadtéri fajtája van, és kétirányú illeszkedési hálózati protokollt használ a jelátvitel maximalizálására a hubhoz. Az akkumulátorok szerepelnek, valamint a 2 éves akkumulátor élettartamát is idézik.

Nem egy további bölcs termosztát

Nem hiányzik a piacon a bölcs fűtési ellenőrzések lehetősége, miért gondolna egy Drayton bölcsebb megoldásról? Papíron számos pont megkülönbözteti azt a versenytől:

1. Az opció skálázható, és bizonyos háztartások sokféleségéhez igazítható. Nem sok más rendszer kínál 3 csatornás vezérlést. Kezdje az ideális szetttel, és akár 16 fűtési zónát (egyedi szobákat) készítsen. Adjunk hozzá 4 radiátor termosztátot, valamint egy zónánkénti 1 űrtermosztátot, akár legfeljebb 32 készüléket egy rendszerben.

2. Az elemek költsége rendkívül versenyképes. Bölcsebben bölcs TRV-t kínálnak 35 fontért, összehasonlítani, hogy sok más rendszerrel, valamint hasonló funkcióval rendelkező eszközökkel 50-70 fontot jelent. A két termosztáttal rendelkező háromcsatornás szett 200 fontba kerül, valamint az űr -termosztát 80 font.

3. A funkciótlista lényeges, valamint magában foglalja az Opentherm Boiler interfész támogatását, az Eco módot, amely integrálja az időjárási körülmények kifizetését, valamint az optimális megállítást, a firmware frissítéseit a felhő segítségével, Wi-Fi nyereségként való hozzáférésként működik a Point-engedélyező regionális alkalmazáshoz. Hozzáférést érjen el még webes kapcsolat nélkül is, valamint az Amazon Echo -val a hangkezeléshez, a csővezeték más automatizálási funkcióival (remélhetőleg a geofencing, valamint az IFTTT támogatás?).

4. A Drayton hosszú és megkülönböztetett háttérrel rendelkezik a fűtésvezérlők piacán, valamint a 24 milliárd eurós Schneider Electric Group részeként jelentős erőforrásokkal rendelkezik a tőkeáttételhez. Nagyszerű támogatást nyújt a webhelyük, valamint a heti 7 napon kínált segédasztal.

Biztonság

A Schneider Electric Group részeként Drayton hozzáférést kap a piac vezető biztonsági szakértelméhez. Schneider electric well established the worldwide safety lab as an independent entity to make sure vigilance against the current dangers as well as allow support against their systems from a cyber-attack.

Their advanced safety systems, which operate between Wiser in-home products, app as well as cloud services, utilize the exact same encryption innovation as banks to secure end-user data. The Wiser warm app as well as all software application are continually updated to stay ahead of any type of prospective dangers to security.

Következő lépések

The elements are offered now from a number of vendors like Amazon and Screwfix.

There are a lot more details from wiser.draytoncontrols.co.uk and the site includes a guide to assist choose the ideal products for your needs, plus a lot more info on exactly how to set up as well as set up the system.

Being a new product there is restricted individual comments to gauge the products performance. We have bought the 3 channel starter set as well as will bring you our very first hand experience of the product our evaluation coming soon…

#
Előnézet
Termék
ÉrtékelésÁr

1

A Drayton Wiser Wise fűtőhűtő termosztát az Amazon Alexa -val, a Google Home -val, IFTTT -vel működik

2,115 vélemény

42,98 £

Legyen az Amazon

2

Eberle vezeték nélküli tér -termosztát a bölcsebb LCD képernyőn megjelenő nedvességérzékelőhez, fehér, raumthermostat

3 Vélemények

£ 72.07

Legyen az Amazon

3

Drayton 123042 Digistat +3rf & vevő, fehér

205 Vélemények

£ 90,98

Legyen az Amazon

4

Moesgo WiFi Wise termosztát, valamint a programozható 2,4 GHz -es WiFi hőmérséklet -vezérlő fémtisztított panel …

153 Vélemények

£ 55.99

Legyen az Amazon

5

Bölcsebb: A bölcsesség, az együttérzés, valamint az, ami nagyszerűvé tesz minket

26 vélemény

24,49 £

Legyen az Amazon

6

Wärme Designer WiFi Elektromos falfűtési panel fűtőberendezés – Ultra vékony (8 cm) – 2kW -…

1 028 vélemény

99,95 £

Legyen az AmazonOssza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékmarketing API-ból

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *