Az új automatizált ház bejárati ajtója Loxone NFC kód érintése, plusz a Loxone intercom is (ezeknek nem kellene egyetlen rendszernek lennie, loxone? ).

A ház hátulján különálló Unifi Cam -ot használunk, még egy Loxone NFC kód érintéssel, amely kinyithatja a hátsó ajtót (valamint mindkét garázskapu is).

Szeretnék egy sokkal tradicionálisabb kinézetű ajtócsengőt hozzáadni. Meg kellett világítania, hogy éjjel érdeklődjön, ugyanakkor sima és fekete is, hogy megfeleljen a kód érintésének kortárs megjelenésének.

Miután sok körülnéztem, felfedeztem ezt a Spore Inc. „igazi” ajtócsengőjét.

Ez egy általában nyitott, rövid élettartamú kapcsoló, amely akár 8-16 volt AC vagy 6-12 volt DC-t is felhasználhat. Összekapcsolódik az egyik Loxone digitális bemenetünkkel, valamint egy 12 V DC tápegységgel.

A Loxone rendszer lehetővé teszi bármilyen típusú audioadat felhasználását, amelyet ajtócsengőként szeretne. Ezután az Audioserver -et használja a ház körüli összes mennyezeti hangszórónk zajának lejátszásához. A megtestesítő élő emberek programozták a rendszert, hogy villogjanak a garázsban lévő lámpákra is, és azt is, hogy odakint vagyok.

Körülbelül 50 fontnál meglehetősen költséges, hogy mi az, ám ez messze a legjobban kinézett, amit felfedeztem, és örülök az eredménynek.

Sporedoorbells.com

Ne felejtse el megnézni az Instagram-ot, hogy megfeleljen a projektnek, ellenőrizze az Automated House 2.0 blogcikkek többi részét, és fedezze fel az összes termékhez használt linkeket, amelyeket az önépítésünkben használtunk.

#
Előnézet
Termék
Értékelés
Ár

1

Hangos videó ajtócsengő, az Amazon | 1080p HD videó, fejlett mozgásérzékelés, valamint egyszerű telepítés …

40 424 vélemények

£ 89,99

Legyen az Amazon

2

Sound Video Doorbell 4 Amazon-HD videó kétirányú beszélgetéssel, színes pre-roll videó előnézetek, …

1680 vélemény

£ 174.49

Legyen az Amazon

3

Az Amazon által vezetékes hangos ajtócsengő – HD videó, fejlett mozgásérzékelés, vezetékes telepítés …

8 329 vélemények

49,99 £

Legyen az Amazon

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest86
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés 2021-10-04 / Affiliate Links / Képek Amazon Product Marketing API

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *