, Kimberley Brown ügyvezető szerkesztője három váratlan tervezési célponttal rendelkezik.
Most, hogy volt egy kis időm, hogy elkapjam a lélegzetem a forgószél után, azaz a Toronto Design Week (2017. január 16–22.), Úgy gondolom, hogy gondolataim különösen egy show-ra vándorolnak, amelyet a Toronto Design Offsite mutat be. Maga az ötlet annyira szórakoztató, bárcsak gondolkodnék rajta. A dobozon kívül hívott, és a kiválasztott városok levelezőjét választja, hogy válasszon olyan termékeket, amelyek pillanatképet kínálnak az ottani tervezési jelenetről. A fogás: Mindennek be kell illeszkednie egy bankár dobozába, amelyet azután a show helyére szállítanak. Ebben az évben 11 város vett részt, köztük olyan stílus csomópontokat, mint Los Angeles, New York, Toronto és Montreal. De három kevésbé várható folt kiemelkedett számomra, és ismét bizonyította, hogy a fantasztikus stílus bárhol megtalálható. Kattintson át, hogy felfedezze a váratlan helyeket, amelyek elkészítették a listámat.

A festői város hátterét képező Kék Ridge -hegység valószínűleg a legismertebb, hogy az erdei tájat kínálja a Hunger Games film -trilógiában, de inspirálják a város növekvő gyártói piacának tehetséges kreatívjait is.

Fotós: Asheville jóvoltából

Ez a színpaletta – olyan csinos! Az Asheville tudósítója, Marilyn Zapf a kézműves, kreativitás és tervezés központjának igazgatóhelyettese. Összehúzta azokat az elemeket, amelyek vonzzák Önt, hogy felvegyék őket, és közelebbről nézzen meg. Mennyire szeretem azokat a kerámia tányérokat, amelyeket East Fork kerámia készített? Hadd számoljam meg a módokat.

Fotós: A dobozon kívüli jóvoltából

Mindannyian szemem volt a mindenki üdvözlő bögréért. Úgy gondolom, hogy 2017 -ben sokkal több aktivista formatervezést fogunk látni. Ezt a példát a Lindsay Rogers Ceramics a Demokratikus Kupa számára fejlesztette ki. kézműves csészékből. ” Hallgassa meg, hallja!

Fotós: A dobozon kívüli jóvoltából

Ha az ékszerek a ruhád művészete, akkor ezek a fülbevalók Richard Serra: minimális, ipari, tökéletes.

Fotós: A dobozon kívüli jóvoltából

Marilyn útmutatása az Asheville-ben látható és tennivalókhoz közé tartozik a Black Balsam Knob mentén, egy kanyargós úton, amelyen állkapocs-csepegtető kilátás nyílik a Pisgah Nemzeti Erdőre, és egy kijelentkezés az Owl Bakery-be kávét és édességeket.

Itt található a tervezők teljes listája, amelyet Marilyn úgy döntött, hogy Asheville -t képviseli:

7 Lot Co.
Anna Johnson ékszerek
Egy kis időjárás
East Fork kerámia
Emily Maija Rogstad
Fehllō
Zajt csinálni
The bright Angle featuring The democratic Cup
Outra
Shelter in collaboration with Jacob Brault
Sketchbook Crafts

Photographer: Courtesy of OWL Bakery through Instagram

This small town is home to a 150-acre historic Clay district that once offered Canada with over 75% of its ceramics. Today, the old factories are being turned into a cultural meca that includes a museum, gallery and education center. medicine Hat also has the world’s tallest tepee! originally created for the Calgary Olympics in 1988, the Saamis Tepee was moved in 1991 and stands 215 feet tall (the height of a 20-story building).

Photographer: Courtesy of medicine Hat

Given medicine Hat’s clay-steeped history, it’s only natural that correspondent Jenna Stanton focused on ceramics. She’s a ceramicist herself, and included her porcelain Tally decanter (center) and tumbler in her round-up.

Photographer: Jenna Stanton CeramicsHasználnia kell a képzeletét erre, mivel nem volt mód arra, hogy fényképezzen a hatásról: Ha felvesz egy pár 3D-s szemüveget, akkor a Mikind Jenn Demke-Lange viráglapján található kép 3D lesz. is.

Fotós: Victoria Chin jóvoltából az Instagramon keresztül

Valószínű, hogy ha kanadai vagy, akkor valaki otthonában vagy antik üzletében találkozik. Ikonok.

Fotós: Kimberley Brown

Jenna megerősíti, hogy elengedhetetlen az érmei múzeumba utazás. Mind a reprodukciókat, mind a fazekasokat, amelyeket az ott tartózkodó művészek fejlesztettek ki, az ajándékboltban értékesítik.

Itt található a tervezők teljes listája, amelyet Jenna választott a Medicine Hat képviseletére:

Jenna Stanton
Aaron Nelson
Jenn Demke Lange
Noriko Masuda
Adam Lefebvre

Fotós: Elfshot jóvoltából

Amikor az UI -val és a gigabájtokkal nem összefüggő tervezésre vonatkozik, San Francisco hajlamos az L.A. általi árnyékolásra, de ugyanolyan megérdemli a figyelmet. A térség kultúrájának és az iparágak keveréke – a fenntartható pincészetektől a Szilícium -völgy technológiai birodalmáig – inspiráló keverék. Megemlítettem a lélegzetelállító földrajzot? Az is.

Fotós: A World Home Journal jóvoltából

Tetszett az anyagok és színek földisége, amelyet Melanie Abrantes tudósító választott a show -ra. Melani egy Bay Area művész, aki Wood és Cork -szal dolgozik. A parafa ültetõi csak a zamatos játék felkészítéséhez.

Fotós: jóvoltából a dobozból

Az egész kis űrlakók egy kézi seprűt ünnepelnek, amely elég jó ahhoz, hogy ne kelljen eldobni. Hannah Quinn teljes méretű seprűt, poros edényeket, valamint más hasznos háztartási termékeket is készít, amelyeket túlságosan figyelmen kívül hagynak a megjelenésükhöz.

Fotós: Hannah Beatrice Quinn

Különösen szeretem azokat az elemeket, amelyeknél sokkal több felhasználás van. Ezek a bőr- és merinó gyapjú -trivíciók Anyagok + eljárás szerint egérpadként is hasznosak.

Fotós: Az anyagok és a folyamat jóvoltából

Mielőtt elindulna a Muir Woods vörös fa fák között, üzemanyagot töltsön fel a legjobb kenyérre, amelyet valaha a Tartine Bakery -ben a misszióban volt.

Itt található a tervezők teljes listája, amelyet Melanie választott a Bay Area képviseletében:

Adrian Clutario
Alice Tacheny
Fire Road
Hannah Quinn
Heather Palmer 
Materials + Process
Melanie Abrantes 
Most Modest 
Silvia Song

Photographer: Courtesy of Tartine Bakery through Instagram

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *