A Crestron most már vezeti vezeték nélküli horizont ex -billentyűzetét és dimmerjeit. Ez a fal-box vezérlők új sora megfelelő dimmereket és billentyűzeteket tartalmaz, lehetővé téve a lakossági rendszerintegrátorok számára, hogy az egész otthoni folyamatos, elegáns megjelenést biztosítsanak. Teljes sajtóközlemény az alábbiakban…

Rijmenam, Belgium – 2019. december 10. – A CRESTRON, a fejlett intelligens otthoni technológia globális vezetője, ma bejelentette, hogy most szállítja vezeték nélküli Horizon Ex billentyűzetét és dimmerjét. A megfelelő dimmerekkel és a billentyűzetekkel ellátott új sor a Wall-Box vezérlőknek egy fejlett egyéni vezérlési megoldást kínál a Crestron Smart Home részeként. A Horizon Ex Universal Dimmerek nemcsak gyönyörűek, hanem erőteljesek is. Nincs minimális terhelési követelmény, és megbízhatóbb LED -es tompítást kínálnak.

„Most, a Horizon Ex vonalával, a lakossági rendszerek integrátoraink következetes, elegáns megjelenést nyújthatnak az egész otthonban a hibrid rendszerek számára. Nem tudja megmondani a különbséget a dimmerek és a billentyűzetek között. A tompítóknak még háttérvilágítású gombjai is vannak. ”
John Clancy, a Crestron lakossági alelnöke

Rugalmas tervezési és vezérlési opciók, fekete, fehér és mandula, nagyon konfigurálható 1,2, 3 vagy 4 banda dobozban, a Horizon Ex vonal a designer esztétikát, a Superior Button érzetet, a négy különböző gombstílusot, a cserélhető egyedi felső és alsó díszlemezeket kínálja. Illessze el a dekorációt (az előlapok külön -külön megvásárolható) és a vezeték nélküli kommunikáció.

Programozható háttérvilágítás a fokozott olvashatósághoz bármilyen megvilágítási körülmények között a horizonton szereplő minden modell többszínű háttérvilágítást tartalmaz, amely megvilágítja a gombokon lévő kiváló minőségű lézer vésett szöveget. Ha szükséges, a gomb megnyomásával kétszer -háromszor fényesebben ragyoghat, mint az inaktív gombok. Sőt, minden gomb bármilyen színű ragyogásra programozható – ez teljesen testreszabható.

Az Infinet ex vezeték nélküli kommunikációja a beépített Crestron Infinet ex vezeték nélküli háló technológiájával, a Horizon Ex Dimmers és a billentyűzetek megbízhatóan továbbíthat és fogadhat parancsokat, és intelligensen integrálódhat a világításhoz, az árnyalatokhoz, a HVAC-hoz, a biztonsághoz és az AV-hez a teljes intelligens otthonhoz.

Tudjon meg többet további információkat az Elegáns New Horizon Ex vezeték nélküli billentyűzetek és dimmerek teljes soráról, látogasson el a crestron.com/horizon oldalra.

UPDATE – A Creston tájékoztatta nekünk, hogy ezek a billentyűzetek és dimmerek csak 110 V -ban lesznek elérhetők, és így csak az amerikai piacra vonatkoznak.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest5
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *