, ha Loxone partner vagy, akkor itt van egy lenyűgöző új szoftveralkalmazási eszköz, amely elősegíti a munkafolyamat felgyorsítását.

Hozzon létre egy vázlatot az épület elektronikus rendszereiről gyorsan az uplan.io segítségével. Csak adja hozzá az előnyben részesített funkciókat a tervezéséhez, valamint az UPLAN.IO kiszámítja az összes hagyományos elektronikus vagy Loxone -bölcs házat vagy hagyományos elektronikus eszközöket.

Uplan egy böngészőben fut, valamint célja, hogy automatizálja az új Loxone Wise otthon megtervezésében szereplő feladatok sokaságát.

Miután feltöltötte az alaprajzot, a „Plan Wizard” rendszerek azonnali elhelyezkedéseit szobákba helyezik, ellenőrzi a mozgásérzékelőt és a Wi-Fi védelmet, a kapcsolási rajz és a pinout elkészítése mellett.

Ezután exportálja azt a feladatot, hogy közvetlenül importálódjon a Loxone konfigurációba. A gyártók kijelentik, hogy szintén felhasználhatja a rendszert a hagyományos elektromos rendszer megtervezésére is.

Van egy ingyenes verzió az internetes eszközről, amelybe beragadhat, és ellenőrizheti azt. Ha valami olyasmi, amelyet felhasználni szeretne a szolgálatában, akkor a Pro tagság havonta megfizethető 29 euró.

Nézze meg az alábbi videót, hogy lássa a működésben, és sokkal több információt lásd az uplan.io -ban.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest9
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *