Mindig fantasztikus, hogy körülnézzünk egy szakmailag telepített Egyesült Királyság Wise House -ot, tehát itt van egy Crestron konfiguráció egy gyönyörű otthonban, amelyet Leicesterben fejlesztettek ki, amelyet a Finite Solutions készített.

A rövid

Széles körű, mégis költség hatékony kiszolgálást igényelt ennek az új fejlesztési háznak, amelynek alapvető igényei az otthoni szórakozás, a biztonság és a biztonság, valamint a megvilágítás ellenőrzése. A nagy háztartási háznak 4 különféle korú gyereknek kellett gondoskodnia, így az otthoni szórakoztató választások sokoldalúságát a zene vagy a TV magas színvonala helyett, valamint a felhasználás egyszerűségének volt a prioritás.

A megoldás

Ahhoz, hogy a háztartáshoz szükséges megbízhatóságot és egyszerűsítést biztosítsanak, a Crestron WISE kezelési rendszert, valamint a lutron megvilágítási rendszert adták meg. Ezek a nagy teljesítményű rendszerek biztosítják a rendkívül legfinomabb teljesítményt a rendszer olyan területein, amelyek sok nélkülözhetetlenek voltak ügyfeleink számára.

AV, valamint a bölcs eszközök specifikációja:

Lutron megvilágítási szabályozás
A Crestron Wise House kezelje az érintőpaneleket, valamint a távirányítókat
Sky Q, a Sony TV -k, valamint a digitális HD moduláció
A Sonos zenei streaming, valamint a szonancia hangszórók
Dahua 4k 16 videokamera CCTV rendszer
BPT bejárat bejegyzés
Ésszerű meleg fűtés és hűtésvezérlés
Közép -atlanti AV Racking

Rugalmasság

A Cinema Space Performance figyelemre méltó, valamint a Sony 4K vetítés, a 9 lábú, széles képernyőn végzett kutatási tanulmányi vetítő képernyő, valamint a B&W CT sorozat hangszórói 7.1.2 -es konfigurációban, az ARCAM amplifikációval és a feldolgozással.

Az általános költségvetési tervben való munkavégzéshez a mennyezeti hangszórókban, valamint a Sonos Link Amps -ben minden helyen párosítottak egy digitális Sky TV modulációs rendszerrel, amely lehetővé teszi több Sky dobozt az egész otthonban a HD -ben.

Intelligens házrendszerek

A Crestron rendszert a konyhában található fali érintőképernyők, a hálószobában, valamint az 1. emeletes leszállás, valamint az iPad, valamint az iPhone működtetik az összes többi terben, valamint a Homes fűtés, hűtés, biztonság, belépési kapuk működtetik. , a zene, valamint a TV -rendszerek

A TV-t, valamint a hangszórók kivételével az összes eszközt a teljes magasságú AV állványokban központilag elhelyezik egy légkondicionált növényi helyiségben. Ez a központosított módszer sok bölcs ház alapja, valamint figyelemre méltó sokoldalúságot kínál, amellett, hogy az összes elsődleges teret a berendezések eltávolításában tartja.

Végeredmény

A munka nagyszerű példa arra, hogy az ügyfelek alaposan megfeleljenek az ügyfeleknek, hogy rendkívül bölcs házat biztosítsanak egy szűk költségvetési tervhez, amely hangsúlyt fektet az alapvető teljesítményre, és felajánlotta a felhasználási egyszerűséget, valamint a megbízhatóságot, amely nélkülözhetetlen volt.

Sokkal többet felfedezni a Finitesolutions.co.uk webhelyet

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest8
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *