. A Cedia új online közösséget indított, amely egy exkluzív Cedia tag előnye, amelynek célja a tagok számára egy újabb érintkezési pont, amely olyan kapcsolatok fejlesztésére és fenntartására szolgál, amelyek segítenek számukra az iparágban.

Az új Cedia Community Platform teret biztosít a tagok számára a letölthető forrásokhoz való hozzáféréshez, a térségükben és a világon egyaránt kapcsolatba lépni, megvitatni az ipari forró témákat, megosztja az ötleteket az ipari tárgy szakértőivel és a gondolatvezetőkkel, kibővítse a beszélgetést, miután beépítették személyi események, és még sok más.

„Olyan sok cedia tagnak szól, hogy ugyanazt a történetet kötik az iparágban valakivel, aki sikerének létfontosságú részévé vált. Szeretjük hallani ezeket a történeteket, és a saját karrierem jelentősen kialakult az emberek, akikkel találkoztam és megtanultam az út mentén. Nagyon örülünk, hogy újabb utat kínálhatunk a Cedia tagjainak, hogy kapcsolatba lépjenek egymással ”-mondta Vin Bruno, a Cedia vezérigazgatója.

Az összes Cedia -tagot üdvözlő e -mailt küldték el, amely végigvezeti őket a profil beállításának és a személyes beállítások beállításának folyamatán.

“Ahogyan átmentünk a béta-tesztelési időszakon, önkénteseink megosztották, hogy a cedia közösség hihetetlenül felhasználóbarát, és már vannak egyének, akik a vita szálakat használják fel, hogy kérdéseket tegyenek fel, és ajánlásokat kérjenek a közelgő Cedia show-hoz”-mondta Laura. Hockstra, a Cedia tagsági vezető igazgatója.

A Cedia közösséghez a Cedia.net/community tagjai férhetnek hozzá.

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, egyenesen a postaládájába minden nap.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *