A Cielo House adminisztrációs rendszer szíve (és agya) a Cielo House Gateway, amelyet opcionálisan be lehet szerelni egy 19 hüvelykes állványba. Az átjáró rendszer egy kompakt PC-kompatibilis beágyazott alaplapon alapul, Intel Celeron processzorral.

Az interfészek tartalmaznak egy 1024 × 768 SVGA videóvezérlőt LCD-vel, valamint TV-képernyő kimenetekkel, USB, 4 soros port, két 10/100Base-T gyors Ethernet port, valamint az AC-97 2.2 3D-Audio. A Flash memóriához, valamint az egyéb növekedési funkciókhoz, valamint a moduláris PC/104 növekedést szintén biztosítják a CompactFlash II. Típusú slotot. A Cielo House Gateway a Microsoft Windows CE .NET -jét futtatja beágyazott szoftver alkalmazási platformjaként.

A Cielo számos vezeték nélküli és vezetékes szabványt támogat, beleértve az infravörös, X10, TCP/IP, HTTP, UPNP, S-Link, Z-Wave, WiFi (802.11b), valamint a Bluetooth, X10, RS-232 RS-422, valamint RS-485. Ezenkívül a Cielo számos érzékelővel működik, beleértve a hőmérsékletet, a páratartalmat, a fényszintet, a vízérzékelést, a vízszintet, a hő, a CO2 -detektálást, valamint a passzív infravörös érzékelőket – mondja a Casaworks… Képességek.

A Cielo számos kiemelkedő biztonsági és biztonsági panelhez, valamint a kezeléshez, valamint a kezeléshez, valamint a Gadget lehetővé teszi az egyének számára, hogy a házat, valamint a fegyverkészítési módokat bármilyen típusú támogatott egyéni felületről választják. A rendszer az egyéni hozzáférést ábrázolja, valamint e -mail értesítést küld, amikor a rendszert fegyveres vagy lefegyverzik. A biztonság és a biztonság a webböngészőn keresztül egy egyszerű integrált egyéni felületen kezelhető.

A Cielo egyesíti a videokamera kezelését, valamint a mozgás észlelésével, valamint az elemkövetéssel, valamint a videofelvételt a biztonsági és biztonsági videokamerából vagy más típusú videokamerából küldhet különféle támogatott egyes interfészekbe. A vezetékes és a vezeték nélküli érzékelőket az érzékelés és a mozgás érzékelésére használják. Támogatja az integrált mozgással aktivált video-megfigyelést, az alapvető CCD-kamerák által szállított videoforrással. A Cielo tartalmazza az elemkövetést a digitális videofelvételekkel, valamint az események kereshető lejátszásával.

A Cielo szintén összekapcsolhatja a ház megvilágító rendszereivel, valamint integrálhatja a megvilágítást a biztonsági és biztonsági rendszerekkel, így az otthoni lámpák bekapcsolhatnak, valamint a külső lámpák villoghatnak, amikor riasztási esemény bekövetkezik.

A Cielo képes kezelni a termosztátokat a különböző termosztátkészítőktől. Az egyének beállíthatják a hőmérsékleti pontokat, amikor a ház elfoglalása, valamint a kihasználatlan, valamint a HVAC rendszert azonnal kikapcsolhatja a helyzetben. Számos termosztát, valamint hőmérséklet -érzékelő integrálható a Casaworks SenseNet kezelőhálózatba, valamint kezelhető, valamint egyéni felületről megfigyelhető.

A Cielo szintén alapvető funkciót játszhat a House Entertainmentben. A rendszer integrálódik a Casaworks Medio S-Series Digital Media Server-jével, valamint a Medio kliens modulokkal, hogy többszobás elosztott audio-t és videót kínáljanak a CAT5/6 huzalozáson keresztül. Ezenkívül a Casaworks MedioCafe Media Manager szoftver alkalmazása felhasználható egy médiaadatbázis felkínálására, amely azonnal katalogizálja a CD -ket, a DVD -ket, az MP3 -okat, valamint más médiumokat; Az anyagot bármilyen típusú Ethernet-kompatibilis eszközhöz, például webes padon, webes táblagéphez vagy személyi számítógéphez streamálhatják, egy LAN-on vagy az interneten keresztül.

Testreszabható – A Casaworks szerint a Cielo alapvető teljesítménye gyorsan személyre szabható, vagy egyáltalán nem programozási ismeretekkel. Az egyes interfészeket az alapvető HTML felhasználásával valósítják meg, és kapcsolódnak a viselkedéshez, amely a ház elemeivel és rendszereivel is kapcsolódik.

Szállításként a Cielo House adminisztrációs rendszere számos közös ház automatizálási feladatának választási lehetőségeit tartalmazza. A szoftver alkalmazás megkönnyíti a hálózati átláthatóságot, valamint a rendszerkomponensek automatikus felfedezését kínálja, lehetővé téve a laptop számítógépről vagy az interneten keresztüli zökkenőmentes frissítéseket. A szoftver alkalmazásfrissítések azonnal elvégezhetők anélkül, hogy újra kellene indítania a rendszert – mondja a Casaworks.

Windowsfordevices.com: Casaworks

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még az e -mailben, minden nap közvetlenül a postaládájába szállíthatja ezeket a híreket

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *