A múlt héten Davit Marikyan, a kutatási tanulmányi munkatárs és a Newcastle Egyetem doktori gyakornoka (Egyesült Királyság) felvette a kapcsolatot. Ha valaha is elégedetlen volt az egyik ház automatizálási vásárlásával, akkor segíthet a kutatásukban. Davit elmagyarázza …

Ennek a kutatásnak a feladata, hogy megnézze a Wise House innovációjának felhasználását a tapasztalatok és az azt követő viselkedés felhasználásával. A kutatási tanulmány célja, hogy ellenőrizze az egyének viselkedését, akik a bölcs ház innovációja után kellemetlenséget tapasztaltak. Különösen azt akarjuk, hogy pontosan megértsük, hogy az egyének hogyan viselkedtek az eseményekben, amikor a Wise House Technologies nem hajtották végre a várt módon. Például, az események magukban foglalják azonban a bölcs ház technológiák hibás működését, a költséges termékek jogosulatlan vásárlása a kapcsolódó bankszámlákkal rendelkező eszközökkel, az idő előtt .. Ezenkívül azt akarjuk, hogy pontosan megértsük, hogy az emberek hogyan kezelik ezeket az eseményeket, hogy kezeljék a megcáfolt elvárásokat, és teljesítsük az általános elégedettséget.

Ezt a munkát Davit Marikyan (PhD), Savvas Papagiannidis professzor, valamint Dr. Eleftherios Alamanos végzi a Newcastle Egyetemen. A kutatócsoportnak számos kutatási projektje van a csővezetékben, amely a bölcs otthonokra összpontosít. A jelen felmérést azzal a funkcióval végzik, amelynek célja az akadémiai és a szakemberek szomszédságának értesítése a felhasználók tapasztalatainak javításának módszereiről, valamint empirikus adatokat kínál, amelyek megvitatják a felhasználók elégedettségét befolyásoló szempontokat.

Kérjük, tartsa be az alábbi linket, hogy részt vegyen a felmérésben. Biztos lehet benne, hogy minden válasz névtelen, és bizalmasan tartja.

https://newcastlebusiness.eu.qualtrics.com/jfe/form/sv_d070edwcxdxg8lz

Prof SavvaS, Dr. Eleftherios, Davit Marikyan

A helyzetben, ha szeretné megnézni a kutatócsoport projektjeit, kérjük, keresse meg a weboldalt.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest2
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *