sokunk számára, október azt jelenti, hogy visszatér egy okhoz – ami különösen közel áll a szívünkhöz. Az emlőrák a leggyakoribb rák, amely a kanadai nőket érinti, életében kb. Nyolcadik fejlődik. Tehát értelme van, hogy az emlőrák tudatosságának hónapjában mindent megteszünk, amelyben a Lexington Plasztikai Sebész olyan szolgáltatásokat tartalmazunk, amelyeknek a nőknek, akiknek mellrekonstrukciós műtétre van szükségük. Futunk, sétálunk, önként jelentkezünk és adományozunk – de van egy módja annak, hogy olyan kezét kölcsönözzük, amelyet esetleg nem vett figyelembe.

Minden évben az előretekintő jótékonysági szervezetek kreatívak lesznek, új termékeket bocsátanak ki, amelyek javítják a kutatási és figyelemfelkeltő kampányokat. És a 2017 -es eredmények komolyan stílusosak. Idén ősszel, miért nem vásárolna az ügyért? Vagy vegyen fel egy ajándékot, amelyet egy barátom valóban értékelni fog?

A modern bútoroktól a csinos konyhai készülékekig itt találhatók néhány kedvenc érzésünk.

Az egyik legnépszerűbb válogatásunk a kanadai jótékonysági szervezetek és a luxus olasz bútor társaság, a Calligaris jóvoltából érkezik. A márka Shapely Saint Tropez széke szuper frissnek tűnik egy fiatalos rózsaszín árnyalatban – ez egy megfelelő bólintás, hogy Rethink az emlőrákban szenvedő fiatal nők támogatására összpontosítson.

A hűvös, steppelt textúrán kívül az ülés kényelmes ergonómiai formával is büszkélkedhet. A limitált kiadású szék online vagy a Calligaris Toronto bemutatótermében megrendelhető, 500 dolláros árának 100 % -ával támogatja az újbóli emlőrákot.

A Rethink Give-A-gondozási vonal egy másik kiemelkedő. A kollekció számos pick-me-up-t tartalmaz a szellemes csomagolásban-üdvözlő tokenek egy barátnak a kezelésben. A kinevezési folyóiratoktól a laza teákig, ezek azok a tételek, amelyeket használni fognak és értékelni fognak.

„A legnépszerűbb eladók a citrom cukorkák és a kézkrémek”-osztja Alison Lawler-Dean, a marketing és a kommunikáció alelnöke. “De a kedvenc elemem valószínűleg a tasak!”

Miközben szeretjük a teljesen fehér konyhát, a szín nélküli hely sterilnek érezheti magát. Írja be a KitchenAid élénk rózsaszín állványkeverőt és keverőt. Az egyes vásárlások egy része a Kanadai Rák Társaság számára előnyös, a KitchenAid pedig minimális éves hozzájárulást nyújt 75 000 dollár.

Figyelembe vettük az új 5-QT építész sorozat dőlésfejű állványkeverőt a málna jégben. Kiskereskedelem 650 dollárért ideális ajándék önmagának vagy az otthoni séfnek.

Végül, ha támogatni szeretné a határ déli részét, nézd meg a Knoll legújabb ajánlatait. Idén ősszel a márka két ikonikus mintázat korlátozott kiadású verzióit bocsátja ki. Florence Knoll 1948-as hajtócsomagolóasztala és Harry Bertoia 1952-es oldalszéke határozottan szórakoztató porral bevonva az elektromos fukszia-ban.

Az ára 199 dollárból származik, az egyes eladások egy része a Pennsylvania mellrák koalíciója számára előnyös. A darabok online megrendelhetők, a Knoll Home Design Shop és a D&D Building bemutatóterme mellett New Yorkban.

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *