, amikor az Ultra Low Energy Szövetség kapcsolatba lépett velünk, érdekeltek voltunk. Ezért arra kértük őket, hogy mondjanak el nekünk sokkal többet erről a szabványról, amely a DECT frekvenciákat (1,880-1,900 MHz) használja a ház automatizálásához …

Ez év elején az ULE Alliance bevezetett egy új, Ultra Low Energy Basic (ULE) alapú termékek akkreditációs programját. Számos üzleti vállalkozás fontolóra veszi, hogy benyújtotta termékeiket és eszközeiket. Az engedélyezett ULE termékek sok előnyt kínálnak. Az egyének integrálhatják bölcs ház elemeiket a különböző üzleti vállalkozásokról egy hálózatra. Gyakran mindaz, amire szükség van a légkondicionáló füstjelzők vagy kezelőszervek beillesztéséhez a hálózatba, egy gombnyomás.

Miután az ULE-alapú WISE házrendszer telepítése után a felhasználó számára nem csak sokkal könnyebbé és sokkal kényelmesebbé teszi az életet, ugyanakkor a redőnyöket, az ablakzárakat, a biztonsági kamerákat és a fűtést is kezeli, ezáltal segítve, ezáltal segítve az egyén pénzt és energiát takaríthat meg. Az ultra alacsony energiájú Basic különösen környezetbarát. Az ULE termékek akkumulátorai tíz évig tartanak.

Az intelligens ház szempontjai, amelyek olyan technológiákon alapulnak, mint a Wi-Fi, valamint a Bluetooth, meg kell osztaniuk a spektrumot más elemekkel és eszközökkel. Ez messzemenő következményekkel jár: minél sokkal több eszközt használnak a környéken, ideértve a szomszédos otthonokban és a lakásokban található termékeket is, annál alacsonyabb az adat sávszélessége és a tartomány. Míg a jelenlegi rövid fajtájú vezeték nélküli technológiák, például a Wi-Fi, valamint az egyéb bölcs házigények, a 2,4 GHz-es vagy 900 MHz frekvenciasávot használják, az ULE a DECT frekvenciákon alapul (1,880-1,900 MHz) vezeték nélküli telefonok. A DECT telefonok a világ minden tájáról több mint 600 millió háztartásban fedezhetők fel. Ha az egyénnek már van egy DECT -átjárója, mint például a konkrét útválasztók, akkor a szoftver alkalmazás frissítésére van szükség az ULE engedélyezéséhez. „Az ULE pontosan ugyanazt a fizikai réteg protokollt használja, mint a DECT”-írja le Avi Barel, az ULE Szövetség nonprofit szervezetének szolgáltatási fejlesztési igazgatója. „Ezért az ULE -t minden olyan országban és régióban kínálják, amelyekben a DECT engedélyezhető, beleértve Európát, az Egyesült Államokat, valamint az Amerikát, Japánot, Koreát, valamint Délkelet -Ázsiát. Más országokban, például Indiában és Kínában, a DECT spektrumot jelenleg tárgyalják ” – állítja Avi Barel.

Tökéletes biztonság a nem engedélyezett hozzáférés ellen

A gyenge biztonsági réteg az egyik legnagyobb veszély a bölcs házak számára, mivel minden elem összekapcsolódik, és távolról is kezelhető, ha a rendszer feltörték. Az ULE kihasználja az Advanced Encryption Basic (AES) előnyeit az elektronikus adatok számára az egyén és az otthona biztosítása érdekében. Az AES szabvány, amelyet az Egyesült Államok Nemzeti Követelmények és a Technológiai Intézet jól megalapozott, biztosítja a legjobb biztonságot az engedély nélküli hozzáférés ellen. A titkosítás nem tiltható le. Különféle 300 méteres szabadban, valamint kb. Az épületekben 50 méterre az ULE szintén hosszabb távolságokat fed le, mint a többi bölcs ház szabványa. Csak 2000 érzékelőt és szereplőt lehet integrálni egyetlen hálózatba egy átjáró segítségével. A DECT frekvenciasávok korlátozott felhasználása és az ULE azt jelzi, hogy az otthoni más termékekkel, például a mikrohullámú sütők, a garázskapu nyitók, a csecsemő monitorok, valamint a Wi-Fi termékek nem állnak rendelkezésre interferenciákkal. A DECT-n alapuló ULE szintén támogatja a hang és a videó továbbítását, lehetővé téve a gyártók számára, hogy a hangkezelést a mélyreható valós idejű bejelentéseken kívül a bölcs ház hálózatával, például a figyelmeztetésekkel, például a „Tűzben a folyosón”, a „Tűz” mellett is bevonják. –

A tanúsítási program nagy kamatlábat eredményez az ULE -ben

Néhány chip -gyártó, például a DSP Group, a LantiQ, valamint a párbeszédpanel, a Gadget gyártók, például a Crow, a VTech, a Gigaset vagy az AVM mellett, a Fritz! Box -nal már régóta dolgoznak az ULE Solutions -en. A Panasonic, a Cisco és a Huawei szintén befektetnek az ULE szabványba. Tekintettel arra, hogy az akkreditációs program érvényben van, az innováció iránti érdeklődés gyorsan növekszik az üzleti élet és a végfelhasználók körében. Mivel ez utóbbi meghosszabbíthatja ULE-alapú bölcs házait, más társaságoktól új vásárlásokkal, az ULE a bölcs házat általában az első alkalommal megfizethetővé teszi.

Ulealliance.org

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mail útján, közvetlenül a postaládájához.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *