“Zurich, Svájc, 2004. szeptember 7.-A Barix ma bemutatta az Exstreamer Gold-ot, az egyik legelső hálózatba kötött digitális audio lejátszóval, beépített erősítővel. A Gadget az egyéni házak telepítőit, valamint az integrátorokat még nagyobb sokoldalúsággal kínálja a multi-zónás elosztott audiorendszerek, valamint a digitális audio streaming alkalmazások tervezésekor, mivel a hangszórók most közvetlenül csatlakoztathatók a készülékhez anélkül, hogy külső erősítők használnának.

Az ExStreamer Gold digitális audio -patakokat játszik olyan forrásokból, mint a PC -k, a digitális audio szerverek, a webes rádióállomások, valamint az analóg források (ha a Barix Instreamerrel használják). A Gadget számos eszköz audio szinkronizálását kínálja, valamint gyorsan kezelhető webes böngészőn, webpadok/PDA -k és/vagy IR távirányító segítségével. A sorozatokkal és az Ethernet kezelési API-kkal a készüléket szintén harmadik féltől származó ház automatizálási rendszerek kezelhetik. A közvetlen hangszóró kimenete mellett az audio stream -et RCA analóg, S/PDIF, valamint koaxiális digitális kimenetek mellett kínálják.

Az Exstreamer Gold az első eszköz az exstreamer termékcsaládban, amely egy beépített osztályú D erősítőt működtet, amely 2x20W teljesítményt nyújt a 8ohm-es hangszórók számára. A telepítés és a modul integrációja egyszerű, mivel a hangszórók közvetlenül csatolhatók. Ez csökkenti az elosztott audiorendszerekben szükséges elemek számát, jelentősen csökkenti a telepítési munkaerőköltségeket, és először valóban egyszerűsíti az IP-alapú audio zónák előállításának folyamatát.

Az Exstreamer Gold a Barix díjnyertes, hálózati alapú, elosztott audiorendszerének legújabb kiegészítése, amely az exstreamer termékcsaládból, valamint az Instreamerből áll. Az Insteamer átalakítja az analóg és a digitális audio -t olyan forrásokból, mint a hangolók, CD/DVD lejátszók, valamint a kazettaszalagok MP3 streamekké, amelyeket azután Ethernet vagy vezeték nélküli hálózaton keresztül lehet terjeszteni.

Az Insteamer és az Exstreamer együttesen a legköltséghatékonyabb és sokoldalú megoldások az audio alapvető IP-technológia felhasználásának terjesztésére, akár egyedi ház telepítésében, sugárzásban vagy nagyszabású ipari alkalmazásokban. Ezenkívül a modulok lehetővé teszik az egyének számára, hogy a hagyományi digitális és analóg források mellett a hálózati alapú integrálását is integrálják.

Bilix

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *