Energenie bevezetett egy Raspberry Pi kiegészítőt, amely a GPIO csatlakozón keresztül kapcsolódik, és alacsony költségű házkezelő megoldást kínál.

Nagyon népszerű távkezelő aljzatunkat most a PI vezérlőpultjával kínáljuk. Függetlenül attól, hogy Ön PI újonc, hacker vagy Python Sage, az elektromos aljzatok kezelésére 30 méteren belül is kezelheti az ajtókat, a falakat és a mennyezetet.

Az RF adó-kiegészítő tábla felhasználható az R-PI-vel, hogy akár 4 egyszerű Energenie rádióvezérelt aljzatot kezeljen, külön-külön egy kis szoftver alkalmazásprogramot felhasználva. Írtunk egy egyszerű programot a Python -ban, hogy lehetővé tegyük az aljzatok bekapcsolását, valamint egyetlen billentyűzet -sajtolással. A kiegészítő tábla linkek a GPIO nevű csapok sorához, amelyet bemeneti vagy kimeneti sorként lehet kezelni a szoftver alkalmazásvezérlés alatt.

A készlet tartalmazza a 433,92MHz -es PI vezérlőpultot, 2 távirányító aljzatot, valamint egy induló útmutatót, amely pontosan megmutatja, milyen egyszerű be- és kikapcsolási kezelés érhető el. A Pi-Mote-t most az Amazon-tól kínálják.

Eladás

Energenie Ener314-RT 2-Way Pi-Mote PCB

(11)

£ 15.15

Vásároljon az Amazon -on

Energenie Pi-Mote Rempberry Pi számára

(21)

£ 6,80

Vásároljon az Amazon -on

Energenie4u.co.uk: További Raspberry Pi Wise House Posts

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékmarketing API-ból

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *