megnyerésére. A Kew Labs emberei kedvesen elküldték nekünk a K1 hordozható hangszórójukat, hogy biztosítsák.

Az új házon lévő fedélzeti erősítő erősítő meghajtja a 2 5W -os hangszórókat, és van egy passzív basszushűtő, hogy hozzáadjon néhány középpontot is. Omni-irányú mikrofonja támogatja a kezek ingyenes telefonhívásait az Apple Siri, valamint a Google Now hangparancsok mellett.

A Bluetooth 4.2 hangszóró 20 méteres fajtával rendelkezik, valamint 8–12 órás játékidővel a beépített 2600mAh akkumulátorból, amelyet egész nap hallgathat. Felfedez egy gyors Begin -útmutatót, valamint a mikro USB töltőzsinórot a dobozban is.

A K1 szintén IPX4 vízálló pontszáma van, ami azt jelzi, hogy nehéz fröccsenést, kiömlést és mindenféle időjárást is igénybe vehet.

Londonban tervezték

Beszéltünk Rupert Han -nal, a Kew Labs alkotójával az új K1 stílusáról, valamint azt mondta nekünk …

„Hosszú ideje jó barátom, Nick Collins úgy történt, hogy a sarkon dolgozik tőlem egy grafikus stílusú stúdióban, Nyugat -Londonban. Tehát amikor megpróbáltam megtalálni a projekt tervezőjét, eksztatikus voltam, hogy az ebédcsevegést valódi ötletekké alakítsuk. Láttuk, hogy sok hangszóró ebben a költségfajtaban unalmas, mind fekete, mind érdektelen. Tehát úgy döntöttünk, hogy a hangszórók gyűjteményét kiadjuk, ahelyett, hogy az egy színű, az All Design Away elindításának megfelelően illeszkedik. A K1 kollekció négy színes stílusa különféle stílusokat mutat, amelyeket úgy éreztünk, hogy a Metropolitan Life specifikus elemeit ábrázoltuk. A fémes ezüst, valamint a Gunmetal Grey Pai A merészebb sokkal több graffiti nyilatkozat. Az ízlés szerint mindegyike stílusban és márkanévben is kapcsolódik. Miközben a jövőbeli termékeket már másutt hozták létre, a K1 vezeték nélküli hangszóró teljesen sokat tartozik Londonnak, ezért helyénvalónak tartottuk, hogy meghatározzuk, hogy ezen a terméken, és megvizsgáljuk, hogy módosítsák azt. ”

#
Előnézet
Termék
Értékelés
Ár

1

Anker Soundcore 2 hordozható Bluetooth hangszóró 12W sztereó hanggal, basszus, IPX7 vízálló, 24 órás …

73 463 vélemények

29,99 £

Legyen az Amazon

2

Bluetooth hangszóró, Anker Soundcore hangszóró frissített verziója 24 órás játékidővel, sztereó hanggal, basszussal …

22 487 vélemény

29,99 £

Legyen az Amazon

3

2022 RGB Lights Bluetooth hangszóró, Meguo 10W kis hordozható vezeték nélküli Bluetooth hangszóró HD sztereó, …

372 vélemények

22,99 £

Legyen az Amazon

*** A verseny zárt ***

A t nyerésének lehetősége miattHasznos hangszórója körülbelül 40 fontot ér, akárcsak az automatizált otthoni Facebook oldal, majd adjon hozzá egy megjegyzést ehhez a kiadványhoz, hogy láthassuk Önt.

A belépéshez összesen mindkét lépést a Buy -ban. A verseny minden olyan személy számára elérhető, akinek az Egyesült Királyság postai címe van, és 2018. szeptember 30 -án éjfélkor zárul le. A bajnok véletlenszerűen kerül kiválasztásra. Vizsgálja meg itt a teljes T & C -t és nagy szerencsét!

Kewlabstech.com: Az Amazon -tól kínálják

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékmarketing API-ból

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *