vezető stílusú szerkesztője, Stacey Smithers csodálatos, nem varrási lombkorona ágyat készít, függönyrudakkal és szövetekkel.

Arra törekszem, hogy felgyorsítsam a vendégtéremet, és tetszett, hogy ez a munka hatalmas hatást gyakorol a kis időbeli elkötelezettséggel. A lombkorona ágyak gyakran torzítják a kétféle módon: a szerelmesek paradicsoma vagy a bit lány helye – egyikük sem volt az, amire gondoltam! Az ideális anyag és a bútorpárok mellett azonban a szellős és a legjobb nyárra készített megjelenést készítettem.

Szeretem ennek a botanikai anyagnak a kézzel festett megjelenését-gyorsan kikapcsolhatja, amikor az évszakok megváltoznak, bár azt hiszem, hogy évente gyönyörű. Az anyag alapvető csavarja 54 ″, tehát nem is követeli meg az anyag vágását, ha dupla vagy queen ággyal használja!

Követelmény lesz az anyag (6 yds. Queen ágyhoz), 2 függönyrudat, valamint zárójeleket, függönykötéses finirtákat, mérőszalagot, villanyfúrót, csavarokat, fali dugókat és ceruzát.

A legtöbb állítható függönyrúd kibővül, hogy bármilyen típusú ágy alakja ikerről királyra. Amikor megérti az ágy szélességét és hosszát, határozza meg pontosan ugyanazt a távolságot a mennyezeten. Jelölje meg, hová megy a négy függöny konzol (kettő az ágy fején, és kettő a lábnál). Azt akarja, hogy az anyagi lombkorona közel legyen az ágy pontos szélességéhez, így a zárójeleket kb. 1 ″ szélesebb, mint az ágy mindkét oldalán.

Vegye fel a függönykonzolokat az 1. lépésben készített jelekkel. A lombkorona némi súlya lesz, és nem akarja, hogy a vendégek leesjen, ezért ügyeljen arra, hogy a csavarokat és a fali dugókat használja, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megbizonyosodjon A zárójeleket biztonságosan rögzítik a mennyezethez. Fúrja ki a lyukakat, ahol meg van jelölve, és helyezze be a dugókat. Használjon egy tápegységet a zárójelek becsavarásához a mennyezetbe.

Miután mind a négy zárójelet a mennyezetre rögzítették, adjuk hozzá a rudakat, valamint a finálokat. Használtam olyan faux-márciusokat, amelyeket függönykötésekkel használnak fel-ezek kisebbek, mint a rutin függönyrúd finialok, így inkább a mennyezethez közel ülhetnek.

Hagyja a széleket nyersen, vagy szegélyezze őket a csiszoltabb megjelenés érdekében. Nehéz gőz vagy vas ráncok. Az összes módszert a falakon, valamint az ágy lábánál leborítottam az összes módszert. Ha az ágya nincs egy zümmögésben, akkor csak néhány méterre lógtam le az anyagot a mennyezettől a lábtáblán. Nem kell az anyagot sem a fejléc mögött lehoznia. Ez minden személyes preferencia!

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *