a friss festéktől az új dobó párnákig, és a szezon legforróbb színekének, kiegészítőinek és textúrájának elemei életre kelti az otthoni tervezést.

Szín

Azok, akik vágyakoznak a semlegekből való változásra, örömmel fedezik fel, hogy a vastag, telített színek mindig divatosak a tavaszra. A dinamikus csipkék, a blues, a zöldek és a fényes sárgák élénkítőnek és frissnek tűnnek a tejfehérje hátterében. A frissen vágott tulipánok élénk színekben, amelyeket vázákba helyeznek egy dohányzóasztalon vagy előcsarnokon, gyorsan befecskendezik a rugót a helyébe.

Ékezetek

Ha a szín iránti vágyainak kielégítése a merészen festett falakkal túl nagy elkötelezettség, akkor fontolja meg egy tál, amely lime-vel vagy citrommal borít a konyhaasztalon, vagy türkizkék törülközők egy teljesen fehér mellékhelyiségben a friss rugó tapintás érdekében. Cserélje fel a téli fáradt kanapékat és a székeket, olyan örömteli színekben, mint a Celadon, a Pale Yellow vagy a Pure White. Ha nem akarja megváltoztatni a teljes kanapé színét, próbáljon hozzá párnákat vonzó nyomatokhoz vagy szilárd anyagokhoz. Frissítse fel az étkezőt asztali futókkal, placematokkal vagy szalvétákkal ropogós fehér ágyneműben, vagy felemelő színekkel, mint az alma zöld, a korall vagy a sárga. Cserélje ki a gyertya középpontjait ültett izzókra vagy cserepes macska gyepre szép tartályokban. Keverje össze és illessze össze a színes porcelánt a játékos megjelenés érdekében.

Grafikus minták

Tekerje fel a nehéz sötét terület szőnyegeket, és cserélje ki néhány színes csíkkal vagy grafikus virágmintával. Hozd be a külsőt, és adjon hozzá egy organikus érintést a természet ihlette mintákkal, nyomatokkal vagy tárgyakkal. Az olyan tárgyak, mint egy ágasztal lámpa, madárfigurák vagy grafikus virágpárna szövet, bólintással adnak szeszélyt a fantasztikus szabadban.

Frissített kandalló

A kandalló kandalló nehéz kijelzőkkel virággal megvilágítható, vagy gyertyák csoportosítása átlátszó üveg hurrikánokban. Helyezzen egy virággal töltött tartályt a kandalló nyílásának elé, hogy a szín és az illat gyorsan bemutatja a szobát. Vagy adjon hozzá egy szezonális érintést egy olyan helyhez, ahol egy nagy, átlátszó üveg váza tele van szép, kezdő ágakkal.

Tavaszi ágynemű

A hálószobában cserélje ki a nehéz sötét ágyneműt szellős fehér pamutlemezekre és egy könnyű árnyékos paplanra. Töltse le a kontrasztos dobó párnákkal és az erősen vidám árnyalatokkal.

Kapjon sokkal szezonálisabb dekorációs inspirációt a színes tavaszi szobák galériájában.

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *