technológia megkönnyítette számunkra a dédelgetett pillanatok rögzítését szeretteinkkel. Tartsa ezeket az örömteli emlékeket a megjelenítéskor, úgy, hogy beépíti őket a formatervezésbe kreatív módon, amely túlmutat az egyszerű stand-up kereten. Íme öt divatos megjelenítési ötlet, amelyen bemutathatja kedvenc fényképeit otthon.

1. Hozzon létre egy fotótáblát. Ez az egyszerű, korszerűsített hirdetőtábla egy Instagram -hírcsatornát jelenít meg, és lehetővé teszi a különféle képek megjelenítését anélkül, hogy a falat felrobbantanák. Kattintson ide.

2. Menj szabad formában. Ebben a konyhában egy véletlenszerűen szervezett családi fotók gyűjteménye jelenik meg a bajba jutott tolóajtóban. A konyha sokkal lineáris elemeinek feloszlatása mellett a képek színt is injektálnak egy egyébként semleges térbe.

3. Keverje össze őket egy hangulati táblába. Ebben a konyhában néhány kedvenc pattanást kevernek össze más szórakoztató darabok között, beleértve egy házi születésnapi kártyát és egy színes művészeti kollekciót. A hangulatjelző tábla különösen szórakoztató lehetőség lehet a gyermekek számára, akik a képek mellett néhány kedvenc rajzot lóghatnak.

4. Hozzon létre egy fejlődő művészeti galériát. Ebben a minimalista hálószobában a falra ragadt fényképek érdeklődést keltenek, és újabb pattanásokkal könnyen megváltoztathatók. Használjon japán washi szalagot, hogy a festék kivitel ne sérüljön meg.

5. Készítsen egy fekete -fehér galéria falát. Ez az ön térét az egységesség és az elegancia levegőjének adja. Ebben az alagsorban a különböző méretű és vastagságú keretek hangulatot adnak anélkül, hogy túlterhelnének a formatervezést. Ezeknek a képeknek a ház funkcionális területén történő megjelenítése, például íróasztal vagy munkaterület, elősegítheti a hely személyre szabását.

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *