automatizált otthoni veterán, Paul Gordon gyászolja a Sonos döntését, hogy véget vet a nagyon szeretett CR100 vezérlők támogatásának.

A Sonos hallotta a felhasználók reakcióját, és akár 100 fontot bocsátott ki az ügyfeleknek, hogy enyhítsék a fájdalmat. Íme Pauls nézet az iport xpress billentyűzetekről …

Itt található egy frissítés az IPORT Express billentyűzetekről. Bizonyos, hogy mindhárom ördög volt, hogy kezdetben beállítottak – minden esetben folyamatosan megtagadták a WiFi hálózathoz való csatlakozást, majd folyamatosan megtagadták a játékosok megtalálását egyszer a hálózaton, majd folyamatosan megtagadták a Sonos kedvenceim látását.

Mindegyikük körülbelül egy órát vett igénybe a beállításhoz, ebből 55 perc volt az iPhone-mal az asztalon, és folyamatosan szúrja be a „újbóli” gombot egy tucat vagy még sokszor a beállítási folyamathoz szükséges 4-5 lépések mindegyikére.

Végül végül mindegyiket konfiguráltam és telepítettem, és figyelembe véve, hogy akkor nulla kérdés merült fel, amikor bármelyikük beszélt a kapcsolódó játékosokkal, tehát valójában nincs semmi bajom a wifi -mel.

Használat közben kissé lassabban reagálnak sok parancsra, mint egy CR100 – a 3 IPOR -billentyűzetem ideális felépítést a 3 CR100 -m mellett egy olyan törekvéssel, hogy az idő múlásával elválaszthassam magam a CR100 -tól.

A lassabb fellépés nagyon nyilvánvaló, amikor leállítja a lejátszást – a zene gyorsan megáll, amikor a CR100 -as játékra/szünetre ütköztem – még mielőtt még időm van, hogy felemeljem az ujjam a gombot, míg garantált és nyilvánvaló késés van, amikor szünetet tartok Ugyanaz a patak az iportból. A patak elindítása nem ad ugyanazt a nyilvánvaló különbséget, valószínűleg azért, mert van egy beépített késleltetés, amelyet bármelyik eszköznek el kell viselnie, amikor ténylegesen az interneten keresztüli kapcsolatot alakítja ki és elindítja a patakot – ezt egyértelműen láthatja, amikor a CR100 -ból indítja el, Amikor a kijelző röviden azt mondja: „Csatlakozás…” és/vagy „Start…”

A térfogat -beállítás az IPORS -nál kisebb késleltetésnek van kitéve, gyanítom, hogy alacsony teljesítményű üzemmódba kell menniük – elvégre tisztán az akkumulátoron futnak, és nincs állandó töltés, mint például a CR100. Amikor egy gomb megnyomása az Iports -on, egy rövid (talán 1 másodperces) késleltetés van, amíg a fehér LED néhányszor villog, ami azt feltételezem, hogy felébred és újracsatlakozik a WiFi -hez. Miután megszokta, a késleltetés nem elviselhetetlen, bár időnként kissé zavaró lehet, különösen akkor, ha az egyik a CR100 -ból származó azonnali művelethez szokott.

Úgy gondolom, hogy inkább szeretem a kedvenc funkciókat, és ezt általában úgy gondoltam, hogy nagyszerű lett volna a CR100-on, bár bármilyen visszajelzés hiánya arról, hogy milyen nagyon szeretett, a A billentyűzet nem a legjobb végfelhasználói élmény a világon, és nem praktikussá teszi, hogy sokkal több, mint néhány kedvenc legyen a billentyűzethez (Padonként 3 kedvencnél megálltam). A rájuk váltakozva azt jelzi, hogy abba kell állnom, meg kell várnom, amíg a patak elindul, néhány másodpercig hallgatni kell, majd kitalálhatom, melyiket választották ki a nagyon szeretett, és hogy ez az, amit akarok vagy sem.

A dobozban 2 rögzítési lehetőség van – az egyiket kifejezetten úgy hozták létre, hogy dekora előlapokkal használják, és figyelembe véve, hogy nincs Decora előlapja a házamban (mindenhol CBU -k fényszóróim vannak), ezt a rögzítést nem használom Opció, figyelembe véve, hogy nem néz ki mindazt a fantasztikus (kitett csavarlyukakat stb.), A másik lehetőség csak egy kis műanyag téglalap, az egyik oldalán mágneses, a másik oldalon kétoldalas szalaggal, hogy a falhoz ragassza. Ez az a szerelési lehetőség, amelyet használtam. Használatában ezt kevésbé kielégítő élménynek találom; A mágnes nem túl erős, és nem tartja a billentyűzetet szilárdan a helyén. Még nem találtam magam, hogy teljesen leütök a falról (és figyelembe véve, hogy a 3 CR100 -ból 2 -ből a zuhanyzószobák kézi medencéi vannak, amelyek meglehetősen pusztítóak lehetnek). Nem hiszem, hogy sok lenne, ha leütnénk őket. Megállapítottam azonban, hogy amikor a gombokat nyomja meg rájuk, az egész billentyűzet hajlamos arra, hogy lépjen (forog) a mágnesén, így végül tévesen igazítanak, és olyan OCD -nek, mint én vagyok, nem vagyok a legjobb portré orientációs üvegek. Úgy gondolom, hogy a Decora opció jobb lenne ebben a tekintetben, mivel valójában van egy behúzás, hogy az egész billentyűzetben üljön – és feltehetően a tetején lévő megfelelő előlap is segít, tehát talán megpróbálhatok néhányat beszerezni és kifogni őket. Jobb rögzítési elrendezés.

Tehát összességében egy kissé vegyes tapasztalat és reakció eddig, de ez még a korai napok. Ugyanakkor hálás vagyok, hogy legalábbis az időért még mindig megbízható és mindig jó hírű CR100 -as vagyok.

Elérhető az Amazon -tól

142 Véleményekiport xpress audio billentyűzet a Sonos számára

Gyorsan irányítsa a Sonos zenéjét egy gombnyomással
Mágnesesen szereljen bárhová, könnyen megszerezhető és menjen
Állítsa be percek alatt az IPORD alkalmazás használatával csak az Apple iOS eszközökhöz

Legyen az Amazon

iportproducts.com/xpress

Paul Gordon kedves felhatalmazása alapján az eredeti fórumbejegyzésből reprodukálta.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest1
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékhirdetés API-ból

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *