Néhány héttel ezelőtt lefedtük ezeket a Bit Bluetooth szívó hangszórókat a fürdőszobához, mint a hét hasznos eszközét.

Röviddel ezután az Inateck-i srácok felvették velünk a kapcsolatot, hogy megnézhessük-e a vadonatúj BTSP-20 vízálló Bluetooth hangszórójukat, valamint néhány nappal később megjelent.

A dobozban felfedezheti magát a vezeték nélküli hangszórót, egy mikro -USB töltőt, egy 3,5 mm -es audio kábelt, kézikönyvet, valamint levehető szívócsészét.

Ez az erős bit fickó okosnak tűnik a narancssárga, valamint a stílus, valamint a stílus hatalmas slágerje az automatizált otthoni tizenévesekkel. A házat az IPX5 COMLE -nek (védve a víz fúvókákkal szemben), 8,5 cms x 8,5 cms x 4,5 cm -es méretű, valamint 230 g súlyú.

Az egyik oldalon felfedezheti a négy kezelőgombot-be/ki/pár, válasz/felfüggesztés, hangerő-fel, hangerő-le. A másik oldalon egy cserélhető gumi burkolat alatt 3,5 mm -es bemeneti csatlakozóval rendelkezik (a Bluetooth nélküli eszközökhöz való összekapcsoláshoz), valamint a mikro -USB töltőaljzat. A beépített újratölthető lítium-ion akkumulátor körülbelül két órát vesz igénybe, hogy elérje a maximális képességet, és akár 5 órás állandó vezeték nélküli lejátszást biztosít.

A Bluetooth 3.0 hangszórók párosítási módba kerülnek a bekapcsológomb 6 másodperces megnyomásával (0000 kód, ha kérik). Miután párosítottuk, közvetlenül azután felfedeztük az iPhone -val, hogy kapcsolódjunk az iPhone -hoz, ellentétben néhány régebbi Bluetooth -hangszóróval, amelynek minden alkalommal telefonon van szüksége a telefonon, a csatlakozáshoz.

Az idő nagy részében ez rendkívül hasznos. Mindazonáltal észrevettük, hogy ha a rendszert már párosítottuk egy újabb jelen lévő eszközhöz, függetlenül attól, hogy pontosan mennyi ideig tartja le a bekapcsológombot, akkor nem lép be a párosítási módba. Kikapcsolnia kell a Bluetooth -ot a kapcsolódó eszközön, mielőtt egy új eszközhöz kapcsolhat. A kézikönyv szerint a Windows, a Mac, az iOS, valamint az Android készülékek kompatibilitása van.

Az egyik leendő bosszúság az, hogy a rendszer kikapcsolható. Ha felveszi a „rossz út” -t, és véletlenül érintse meg a bekapcsoló gombot, akkor közvetlenül kikapcsol. Sokkal jobb ötlet lenne egy hosszú nyomás a kikapcsoláshoz.

Az Inatech szerint ez egy sztereo hangszóró, mivel számíthat valami ilyen méretre, nincs észlelhető csatorna elválasztása. Ez azonban rendben van. A bit hangszóró mérete, valamint a 3W -os kimenete hangosabban megy, mint amire számíthat. A leszerelhető szívópoharat használó, erőfeszítést használó tesztvezetésen nagyon hangos volt elegendő ahhoz, hogy élvezze a nagynyomású víz zaját. A 10 méteres fajta szintén azt jelentette, hogy a dallamokat szállító telefonunk a másik térben volt, valamint a párás környezetből. Van itt tisztességes basszus, valamint az egyetlen ilyen méretű hangszóró, amelyről hallottunk, amely kissé alacsonyabb lesz, a JBL Micro Wireless, amely nem vízálló.

Az Inateck végső technikája mikrofonban fejlesztette ki, zajcsökkentéssel. Az odaadó telefongombokkal együtt használhatja kézi hangszóróként. A telefonjával vagy a laptopjával párosítva felhasználhatja a Skype -val vagy a kedvenc VoIP alkalmazásával is.

A kocsiban, valamint a kiváló szabadban is felfedeztük a ház körül (a zuhany alatt) a ház körüli (zuhany alatt) feladatokat is. A BTSP-20 vízálló Bluetooth hangszórót kb. 30 fontért kínálják. Nézze meg az alábbi videót.

Elérhető az Amazon -tól: inateck.com

#
Előnézet
Termék
Értékelés
Ár

1

Sony SRS -XB13 – Kompakt és hordozható vízálló vezeték nélküli Bluetooth® hangszóró további basszusgitárral – kék

473 Vélemények

£ 37,49

Vásároljon az Amazon -on

2

Ortizan Bluetooth hangszóró, IPX7 vízálló hordozható, vezeték nélküli külső hangszórók LED -es lámpával, 24W …5 169 vélemény

34,99 £

Vásároljon az Amazon -on

3

SoundCore 3 Anker Soundcore, Bluetooth hangszóró sztereó hanggal, tiszta titán membrán …

894 vélemények

£ 55.99

Vásároljon az Amazon -on

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékmarketing API-ból

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *