-ot, és áprilisban elégedett az Egyesült Királyság induló csapata, John Nussey és Avril O’Neil a Device Show Live -on. Ma reggel bemutatták az új bölcs ajtócsengőjét a Kickstarter -en.

A közösségi finanszírozásra felkészült, a Ding Wise Door csengő három részből áll, egy akkumulátorból vagy nehéz vezetékes ajtógombból, egy ajtócsengőből, amely a házában található, valamint egy ingyenes okostelefon -alkalmazásból áll.

Amikor egy látogató megnyomja a gombot, a hangjelzés belsejében, valamint szintén a VoIP -hívást a Ding okostelefon -alkalmazásban, lehetővé téve, hogy bárhonnan beszéljen az ajtónál, a webes hozzáféréssel.

A „Ding” egy „kevesebb több” mantrát vesz fel, és elkerüli a kísértést, hogy a ritkán használt funkciókba csomagoljon, és ehelyett arra összpontosítson, hogy a legjobb egyéni élményt nyújtson egy bölcs ajtócsengő számára …

„Az ajtócsengők nem fejlődtek ki, hogy megfeleljenek a megváltozó életmódunknak. Vannak olyan „hülye ajtócsengők”, amelyek magukban foglalják otthonát, vagy egy hardverboltból származó rohanásban vásárolnak. Vagy „intelligens ajtócsengők”, amelyeket a technológia vezérel, és több funkciót kínál Önnek, mint amennyit csak használhat. ” Az államok John Nussey, a Ding társalapítója és vezérigazgatója. “Úgy terveztük, hogy a Ding Wise ajtócsengő egyszerű, kedves és okos legyen, javítva az egyéni élményt, és biztosítva, hogy stílusának elegánsan működik a kortárs otthonokkal.”

A Wise Doorbell hangja meglepő módon, bármennyire okosan, a nagyszerű régi DECT CORNESS PHELEECH -t használja egy HD audio csatlakozáshoz otthonának külső oldaláról. Ezen felül a Chime modul WiFi -kapcsolata van az útválasztóval az összes hálózati szaggal számára.

Nézze meg a Ding -et az alábbi linkeken, valamint ha gyors, akkor támogathatja a csapatot, és bölcs ajtócsengőt táshat magának 100 font alatt a korai madarak különlegességeiben …

#
Előnézet
Termék
Értékelés
Ár

1

Hangos videó ajtócsengő, az Amazon | 1080p HD videó, fejlett mozgásérzékelés, valamint egyszerű telepítés …

40 482 vélemény

£ 89,99

Vásároljon az Amazon -on

2

[Frissített] Video Doorbell Camera vezeték nélküli ajtócsengő ingyenes felhőalapú tárolóval, Kamep WiFi Wise Camera …

424 vélemények

£ 59.48

Vásároljon az Amazon -on

3

Wi-Fi bölcs ajtócsengő kamera, Etsrow vezeték nélküli videó ajtócsengő kamera hangjelzéssel, 1080p HD, ember …

129 Vélemények

Vásároljon az Amazon -on

dingproducts.com: Ding a Kickstarter -en

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékmarketing API-ból

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *