az éves Trek -en a tetőtérbe a karácsonyi dekorációkhoz. Egy régi barátot azonosítottam – egy ifjúságom audio szalagok esetét. Közülük volt egy kocsmás felvétel, amelyet egy Belfast együttesből készítettem, amelyet a 80 -as években követtünk, az úgynevezett „Ghost of American Airman”. Mennyire jó lenne ezt újra meghallgatni, de hogyan lehet átkerülni egy digitális formátumba?

20 font alatt megszerezheti ezt a kis audio kazetta -konvertert, amely csatlakozik a számítógépek USB -aljzatához, és rögzíti a hangot a mellékelt audio szerkesztő szoftverrel. Ha még mindig van egy régi kazettás fedélzet, amelynek kimenete és egy analóg audio a portban lévő számítógéppel, akkor ezeket egy alapfonóval összekapcsolhatja 3,5 mm -es csatlakozó kábelre.

Most feltámadhatja az összes régi csomagtartó lábát, a gyermekeinek felvételeit, és összekeverheti a szalagokat, amelyeket a nap folyamán elküldött, és konvertálhatja azokat MP3 -ra vagy CD -re.

Elérhető az Amazon -tól

746 vélemények

Rybozen kazettás lejátszó, hordozható Walkman & Convert Cazsette Cazales MP3 Converter -re, új szoftver (Audiolava), kompatibilis PC -vel, laptop, Mac, iPad, gyorsan konvertáló szalagok MP3 formátumra

konvertálja a szalagot MP3 -ra (Audiolava): A speciális kazettás lejátszónk gyorsan átalakíthatja a régi szalagokat MP3 formátumra USB -kábel segítségével, jó emlékeket takaríthat meg, konvertálja a szalagokat MP3 -ra, csak 2 lépéské konvertál, szintén lejátszás az iPod/mp3 lejátszón vagy éget CD -re. nagyon kényelmes használni.
Walkman Design: Ez a kazettás lejátszó könnyű és kompakt Walkman. Csak tenyérméretű, és könnyen beilleszthető a zsebébe, lejátszható és bárhová átviheti a kazettaszalagot. Nagyon érdekes játék.
Széles kompatibilitás: Csatlakozhat bármilyen 3,5 mm -es audio kábelt, csatlakozhat a fejhallgatóhoz, csatlakozhat a fejhallgatóhoz, füldugókhoz vagy más audio berendezésekhez, például a Car Audio -hoz. teljes funkciók.

21,99 £

Legyen az Amazon

USB hordozható audio kazetta szalag átalakító: Phono 3,5 mm -es Jack -hez

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékhirdetés API-ból

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *