, amelyet a nyomatok keverésének kilátása bénít? Tegye fel a bizalmát ezzel a mintázat alapozójával. Négy tipikus konundrumot bontunk le, amikor az a nyomatok díszítésére vonatkozik, és mindegyikhez biztos tűz javításokat kínálunk.

A titok: Maradjon pontosan ugyanazzal a palettával

Válassza ki a fő nyomtatást – ebben az élénk nappaliban ez volt a csíkos háttérkép. Ezután húzza ki a hős árnyalatát: A háttérkép puncsos korall csíkja megjelenik a kárpitos szövetben, a marokkói szőnyegen, valamint a lámpaernyőn is megjelenik. Tartsa pontosan ugyanazt a kombinációt a falakhoz és a padlóhoz, majd adjon hozzá drámát kontrasztos bútorokkal, mint például ez a szék.

A titok: Válasszon két színes utat

A tér egy mintába történő csomagolása – háttérkép, kárpitozás és drapéria – sok standard dekorátor aláírása. Pontosan hogyan csinálod ezt kortárs módon? Ha mindent elindít, válassza ki a csendes, semleges hangjelző nyomtatást. Vagy válasszon két színes utat pontosan ugyanazon nyomtatásból, és szellemes módon használja fel, mint például ez a fal és az ajtó kezelése.

Fotós: A Farrow & Ball jóvoltából

A titok: Rajzolja az elhelyezést

Játssz a skálával és a hanggal. Hét különféle csík működik együtt ebben a hálószobában, mivel a semleges, mind a vékony és az erős és a vastagok is változtak. Változtassa meg az irányt. A ketyegő stílusú fejtámla, valamint a paplanhuzat csíkjait vízszintes csíkos párna, ágytakaró, drapériák, szőnyegek és festett falkezelés kiegyensúlyozza. Innovatív legyen, hogy koherensnek érezze magát. Ebben a hálószobában a drapériából származó csíkot a falkezeléssel folytatják.

A titok: föld szilárd anyaggal

A virágos és a geometriai minták együtt virágozhatnak, ha finom, halvány palettát tartanak. Ebben a nappaliban a hős a nagyszabású háttérkép, ám a többi nyomat nem harcol vele, mivel van egy tipikus színséma. Futtasson egy szilárd színű kárpitú anyagot, mint például ennek a kanapénak a halványkéke, hogy békés pillanatot hozzon létre az űrben.

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *