Ahhhh nyár, hol voltál egész életemben? Évente megpróbálom emlékezni arra, hogy inni inni ebben a szezonban, és gyakran még egy hideg téli napot is képezek, hogy megbizonyosodjak arról, hogy értékelem, amit kaptam! Ezek a meleg napok valóban az az ideje, hogy csak „létezzenek”, és élvezzék az életét és az otthonát. A közelmúltban erre gondoltam, amikor ültem a lábujjaimat az apró városi tűzoltáson, a terrakotta virágcserével. Megállapítottam, hogy míg a kiskorú kertem messze nem volt tökéletes, ez tényleg békét és boldogságot hozott nekem, csak odakint voltam, és felbecsültem az otthont, amelyet a feleségem, Sara és én teremtettünk.

Végül is, ezért csinálom, amit csinálok – ez természetesen nem a dolgokról szól. Arról van szó, hogy olyan házat hozzon létre, ahol az élet élhet. A fészek tollazata, hogy tükrözze az ott élő személyt. Mielőtt a nyár elcsúszik, szánjunk időt arra, hogy abbahagyjuk és minden nap felszívjuk az életünk alapvető (és stílusos) örömeit.

A szunyókálás művészete olyan, amellyel szeretek dolgozni a szellős nyári délutánokon. Miért nem hozza el a szabadban lévő nappali ágyat, és állítsa be a legjobb szundi állomás ideális ideálisát a fedélzeten?

Úgy gondolom, hogy ez egy fantasztikus ötlet – tehát itt van néhány olcsó lehetőség az induláshoz.

Az Ikea Meldal napi ágy keretének lopása 129 dollár.

Szeretem ezt a tinta kobalt ágyneműt. A Tallulah Sheet Set ia már eladó a Crate & Barrelnél. 45 USD -tól.

Nem hibázhat egy friss ketyegő támadóval, mint például az Ikea Alvine Band párnahuzat. 7 USD az ügyért.

És egy splurge -hoz hozzáadhat egy kis romantikát finoman hímzett vintage ázsiai páva párnahuzatokkal a Want Cone Hill -től. De fogadok, hogy anyád vintage verzióit elrontották a vászonszekrénybe!

Ügyeljen arra, hogy sok időt töltsön a barátokkal ezen a nyáron a házakban, a kempingben és a grillben.

A szabadban történő grillezés soha nem volt sokkal vonzóbb ezekkel a klasszikus kapcsokkal a kanadai gumiabroncsból és az 1 -es mólóból.

Azok a rozsdamentes acél behemoth -grillezés nem nekem! Kevesebb sokkal több, és a gömbös olyan aranyos! Ez a kis grillezési fellebbezés csak 70 dollárt fog visszafizetni!. (Ahem, apa, mennyire hívta azt a szörnyet, amelyet barbecue -nak hívtál…?) Mester séf faszén grill a kanadai gumiabroncsból, 70 dollár.

A zománcozás egy olyan ország, amely készen áll, és hogy a tinta kék szín egyértelműen egy tekercsben van. Zománcos magas tál és zománcolt acélkávé a kanadai gumiabroncsból. 5 dollárból.

Ez az összecsukható rendező széke (64 USD) elegáns alternatívája annak a többi italt tartó fajta fajta számára. Szavazásom erről a kifinomult fa keretről és a vászon ülésről szól. A McGuire még egy ilyesmit készít, tehát elegánsnak kell lennie! Pier 1 Latte székkeret (2157082), 49 USD és vászon burkolat fehérített homokban (2157145), 15 USD.

Végül szánjon egy kis időt, hogy a kezed piszkos legyen. Tekintettel arra, hogy a Föld kis darabja az év 99 % -át befagyasztja, mi, kanadaiaknak, hogy a szennyeződések könyökünkhöz kerüljenek, amíg csak tudunk. Még akkor is, ha nincs saját kertje, tegyen egy sétát egy nyilvános kertben.

Ezek a pillanatképek a Corby Rose Garden -ből származnak, az Ontario -ban, Belleville -ben (azaz a képen Sara) és a Peony Fesztivál az Oshawában tavasszal (köszönöm, Margot!). Sara még 10 dollárért is kapott egy flopsy kerti kalapot Joe Fresh -nél. Ellenkező esetben ezek az elegáns események ingyenesek, ingyenesek!

Még egy fazék gyógynövények betakarítására való ültetése vagy az egynyári napok szitálására az életet és a frissességet hozhatja otthonába. A Lee -völgynek van egy kerti katalógusa, amely kiszivárogtat, ha zöld hüvelykujja van, és ha nem, akkor az segít az induláshoz. Angol, fa kezelt szerszámuk kényelmes tapadással rendelkezik, és egy életen át tart.

Nézze meg a Frankie Flowers kertészeti ötleteit, hogy egyszerűen elindítsa vagy fenntartsa a saját kis növényzetét.

Bármit is választ, hogy megünnepelje a nyári lusta napokat, ne felejtsen el visszarúgni és élvezni. Csak 150 nap van karácsonyig!

Fotó kreditek: 1. Országos élő élet 2. ikea meldal nappali keret 3. Crate & hordó Tallulah Sheet 4. Ikea Alvine Band párnahuzat 5. Szeretné a Cone Hill Vintage Asian Peacock párnahuzatokat Gumiabroncs 8. zománc magas tál a kanadai gumiabroncsból 9. zománcolt acélkávé a kanadai gumiabroncsból 10. Pier 1 Latte szék keret 11-15. Michael Penney 16-18. Lee -völgy 19. Michael Penney

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *