kétszeres Akadémia-díjnyertes Tom Hanks és a partner színésznő Rita Wilson, a szomszédos birtokokat a Los Angeles-i Pacific Palisades szomszédságában, ahol Steven Spielberg és Reese Witherspoon szintén tartózkodnak, a szomszédos birtokokat is felsorolják, ahol Steven Spielberg és Reese Witherspoon is tartózkodnak.

9,25 millió dollárt kérnek egy hagyományos stílusú családi házért, amely fél hektáros, 8,75 millió dollár egy spanyol stílusú otthonra, vagy 18 millió dollárt mindkettő számára. Kattintson át, hogy megnézze a Híresség Pár tulajdonában lévő két ingatlant.

A hagyományos stílusú otthon 7300 négyzetláb, és hét hálószobával, hat és fél fürdővel és beltéri lakótérrel rendelkezik, amelyek a napsütéses tornácra nyílik.

A Grand Breadway nyitott és tágas.

A fantasztikus szoba a legjobb hely az intim összejövetelekhez, és kandallóval és beépített könyvespolcokkal rendelkezik.

A francia ajtók, amelyek a teraszot okozzák, kinyithatók a zökkenőmentes beltéri-kültéri élet és szórakoztató számára.

A Napszoba könnyen megközelíthető mind a nappali, mind az étkezőn, így édes hely lesz a délutáni tea vagy az olvasás.

A faragott fa csillár kifinomult vidéki hangulatot hoz a szokásos étkezőbe.

Egy nagy, Skylit konyha alkalmibb étkezési környezetet használ, bár székekkel a középső szigeten és egy tágas étkezési területet.

A sötétkék mélységet hoz a fényes és levegős, teljesen fehér hálószobába.

Egy kültéri terasz és vad, benőtt kert, a környező kanyonra néző kilátással, kiegészítse ezt a kép-tökéletes családi otthont.

A szomszédban egy 3930 négyzetláb hosszú, spanyol stílusú otthon található, amely 8,75 millió dollárra kerül.

Az 1933-ban épült, a Palisades Riviera szomszédságában található, és parkszerű udvarral és söpörõ kanyon kilátással rendelkezik.

A négy hálószobás, három és fél fürdőszobás otthoni fakaláb mennyezeti és ívelt boltívek vannak az egész-egy bólintás a spanyol építészet felé.

A konyha séf által jóváhagyott rozsdamentes acélból és egy nagy szigeten.

A mély színű falak merész nyilatkozatot tesznek az étkezőben.

Csak néhány frissítéssel ez az elbűvölő retro fürdőszoba teljesen kortársnak tűnik.

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *