Nem tetszik csak az esés? Ha innovatív gondolkodású vagy, akkor ez lehet az egyik leginkább inspiráló évszak, tele színes és a változás garantálása. Amikor valami izgalmasat látok, nem tudok segíteni, hogy képet készítsek. Ma szeretnék megosztani veled néhány őszi képet. valamint a következő blogomhoz, keresse meg a preferált őszi ihlette festékszíneket! maradjon velünk…

Íme néhány csepp-halott őszi jelenet, amelyet a múlt hétvégén az Ontario-i Oshawa vidékén vettem. Ezek a felvételek szélmezőfarmból készülnek, amikor az E.P. Taylor, valamint a jól ismert telivér versenylova háza, északi táncos.

A programból át kellett húznom, és összegyűjtenem néhány levelet a helyemre! A levelek, valamint az én preferált őszi virágom – Asters! Ezek a szépségek nagy lila, levendula és fehér árnyalatú árnyalatban kaphatók, valamint a mezőkben és az út szélén is növekszenek. Ezeknek a vadvirágoknak egy óriási tétele egy egyszerű vaskő kancsóban volt, amire szükség volt a házamnak. Tökéletes!

És miért nem hozna néhány ágat színes levelekkel a házban az erdőben? Csak gyönyörűek egy könnyű üvegben vagy kőműves edényben.

Vagy megteheti azt, amit tettem, és egy vékony ágot vághat a gyepben lévő fáról egy művészi, állkapocs-csepegtető nyilatkozathoz egy konzolon vagy mellkason. Ha ez nem engedi inspirációt, nem értem, mi lesz!

Remélem, hogy mindenki lehetőséget kap arra, hogy örömmel fogadja a félelmetes levegőben lévő erőteljes sétát, és élvezze a szezon csodálatos színeit. Maradjon velünk a következő blogomról a gazdag és telített festékárnyalatokról, amelyek utánozzák az ősz látványos árnyalatát.

Az őszi ihletésű belső terekhez ellenőrizze Kathryn Bala blogbejegyzését.

Fotó kreditek:
1-7. Michael Penney

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *