A Dome Home Automation DMMZ1 egércsapda rágcsáló elektromos csapda, a Z-Wave technológiával beépített. Gyorsan, tisztán és emberesen megöli az egereket, patkányokat és más rágcsálókat, erős villamos energiával.

Ellenőrizték, hogy működjön együtt a SmartThings, a Vera, a Homeseer, a Nexia, a Piper, az URC és a Harmony.

Egyszerűen állítsa be a csalit, kapcsolja be és helyezze a kívánt helyen. Ha a Z-Wave tanúsítvánnyal rendelkező csomóponthoz van csatlakoztatva, a kupola egércsapda értesítést küld a smarthome rendszernek, amikor a csapda megtelt.

A egér tartalmát ártalmatlaníthatja anélkül, hogy valaha is meg kellene érinteni őket. Használja a legfontosabb kezelést és ötletet a fogott rágcsálók ártalmatlanításához. Egy speciálisan kivehető és mosható csali tálca lehetővé teszi a csali egyszerű cseréjét, és visszaállíthatja.

4 AA akkumulátoron működik (nem tartozik), és optimalizálva van, hogy több mint 50 felhasználást tartson fenn. Az egér extra hosszú Z-Wave vezeték nélküli tartományt tartalmaz (legfeljebb 150 láb).

Humánelyes megöli az egereket, patkányokat és más rágcsálókat egy erős elektromos ütéssel, és riasztást küld, amikor a csapdát ki kell üríteni.

Könnyen használható: Állítsa be a csalit, kapcsolja be és helyezze a kívánt helyen.

Legfeljebb 150 méteres Z-Wave tartomány, és 4 AA elem (nem tartalmazza) hajtja végre, lehetővé téve, hogy több mint 50-szer kiváltsa.

Riasztja Önt a kupola alkalmazáson keresztül, amikor a csapdát ki kell üríteni

Érintésmentes-Tartsa a kezelési és az ötlet tartalmát a konténer ártalmatlanításában.

Z-Wave Plus tanúsítvánnyal. önállóan önálló elektronikus egércsapdaként működik, de az értesítési funkcionalitáshoz Z-hullámú tanúsítvánnyal rendelkezik.

Megkérdeztük a Dome -t, hogy tervezték -e egy európai / brit verziót kiadni, és azt mondták nekünk …

Kiadjuk az EU gyakoriságát, és 2017 végén elérjük az Egyesült Királyság piacát.

A Dome Home Automation DMMZ1 egércsapda körülbelül 80 dollárba kerül

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *