Az utóbbi időben úgy tűnik, hogy minden művészet, hardver és design üzlet széles választékot kínál a fali matricák számára. A tipográfiától a virágokig úgy tűnik, hogy bármi megy. Be kell vallanom, azt hittem, hogy eleinte meglehetősen okosak. Gyors javításnak tűnt – megfizethető és egyszerű módszer egy nagy művészet eldobására a fájdalom és a keretezés költsége nélkül. Manapság azonban a Make Me Cringe -t.

Ó, kedves – a csillár matrica. Számos alkalommal láttam ezt a matricát. Javasolhatom, hogy szerezzen valódi csillárot?

A dekoráció, mint a művészet, szubjektív és egyéni is. Tehát teljesen tisztelem, hogy sokan nem értenek egyet a felvételemmel. Kérjük, értékelje az alábbi megjegyzés típusát!

A túlméretezett, a természet ihlette matricák kiemelkedőnek tűnnek a nappali szobákban. Amikor ismét inkább egy valódi növényt és néhány nagyon festményt látnék, ám ez csak én vagyok. Mit gondolsz?

Valahogy nem bánom őket a gyermek hálószobájában. Feltételezem, hogy a művészet élénk színek, valamint rajzfilmszerű lapossága jól működik az élénk terekben.

Ez a növekedési diagram fali matrica imádnivaló. Ismét egy gyerek szobájához van. Tetszik, amikor a művészet funkcionálissá válik!

Biztos vagyok benne, hogy megvan a saját gondolata a falmatricákról. Lehetséges, hogy felfedezett egy módszert, amely arra készteti őket, hogy a saját otthonában működjenek. Véleménye szerint: a fali matricák továbbra is divatosak -e, vagy divat?

Fotó kreditek: 1-3. Etsy4. Otthon és otthon, amint azt a Ferm Living -en látják

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *