Néhány hónappal ezelőtt megkaptuk a legújabb terméket, hogy a Sonos -ból álljunk, és azóta is hallgatjuk. Vezeték nélküli mélysugárzójuk egy jóképű vadállat, valamint meglehetősen ügyes méretei (402 x 158 x 380 mm) hisznek a lyukjába – sűrű 16 kg. Ha a kiváló minőségű súlyú súly, akkor itt már bajnok leszünk.

A Sonos SUB-t két osztályú D digitális erősítő, valamint a ház dupla akusztikus portokat használja a basszusválasz tovább javításához.

Építés – A „Gránit blokkjából” kiemelkedő minőségű, valamint a SUB sima vonalai a legelső dolgok, amelyek megütnek, amikor húzza a csomagolásából. A Sonos itt használt könyvstílust, amelyben két 4,5-es 7 hüvelykes erőszűrő hangszórót választott ki, amely egy központi üregen keresztüli megállapodásban helyezkedik el. Jogosan büszkék a kapott rezgésmentes kialakításra, határozottan nincs csörgő vagy zümmögés ebből a szekrényből.

„Mint minden termékünk, az új SUB-t belülről a Sonos tervezte”-állítja John MacFarlane, a Sonos, Inc. vezérigazgatója , hihetetlenül egyszerű beállítás, valamint gyönyörű stílus, amely büszke lesz arra, hogy megmutatja otthonában. ”

Sonos azt állítja, hogy felhasználhatja az alállást felállva vagy fekve, még egy kanapé vagy ágy alatt is. Az oldalán felfedezheti ugyanazt az egyetlen „Connection” gombot, amely a hídon van, miközben alatta él, és az Ethernet port, ha inkább a nehéz kábeleket, ahelyett, hogy a vezeték nélküli technológiára támaszkodna.

Beállítás – Az al Sonos amplifikált alkatrészekkel működik. Jelenleg ez a Connect: AMP, a ZonePlayer 120, a ZonePlayer 100, a Play: 5, valamint a Play: 3 (nem működik a nem amplifikált Sonos Connect, ZP90 vagy ZP80).

A SUB hozzáadása egy helyhez a fent felsorolt ​​kompatibilis zóna lejátszók egyikével a Sonos szokásos vezetett élménye, amelyet megértettél, valamint a szeretet. Miután a rendszer felismeri az új elemet, amelyben kiválasztja, melyik helyen / zónában van. Ezután hall egy pár alternatív hangot, hogy válasszon egy hangosabb, B hangosabb, vagy nincs különbség. Valószínűleg ez köze van a fázistól. Végül a rendszer lejátszódik, és lehetővé teszi a Sub szintjének megváltoztatását a hangszórókhoz viszonyítva. Mindez pár perc alatt befejeződik.

Vezérlés – Csakúgy, mint a Sonos változatossága többi része, kezelheti a SUB -t a számítógépről, az okostelefonról vagy a táblagépről. Töltse le az ingyenes alkalmazásokat itt az Android, iPad, iPhone, Mac vagy PC számára.

Miközben a hagyományos alsó részén a nyereség kezelése általában nehezen hozzáférhető gombot jelent a hátsó körül, a Sonos lehetővé teszi a távoli szintek módosítását. Előfordulhat, hogy a hangot a Telly vagy a Set-Top dobozból is táplálja a Sonos-zóna bemenetébe, hogy felhasználja a hang felkészítéséhez. Bármely ilyen típusú helyzetben jó lenne egy kicsit könnyebben megváltoztatni az Subs nyereséget, mint hogy olyan sok szintet navigáljon, hogy eljuthasson.

Hasonlóképpen módosíthatja a hangszóró méretének módosítását a Kezelés képernyőn. Ez befolyásolja a küszöbfrekvenciát, és lehetővé teszi a rendszer számára, hogy a legfinomabb keverést a meglévő hangszóró beállításával.

Hang – az első vallomást. A 80 -as évek gyerekének lenni, semmi sem szeretek sokkal jobban, mint néhány szép kerek hangot, különösen az elektronikus zenét, hiszi a Yazoo vagy a Depeche módot.

Úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk a Sonos Sub -t a házunk egyik hálószobás zónájában, amely egy ZP120 -at használ néhány Tannoy könyvespolc hangszóróval. Elég tisztességes zaj, ám tőlük nincs hatalmas mennyiségű basszus.

Valami, ami mindig is tetszett a játékban: 5 az a meleg zaj, amelyet előfordul, azonban ez valami más. Az alsó rész meghosszabbítja a Sonos beállításának basszusát, de anélkül, hogy bármikor eljutnánk a kevésbé válogatott aljzatú, nem ellenőrzött helyére.

Ez a „szűk” basszus zaj a fül számára kellemes, és felfedeztük, hogy tökéletesen illeszkedjen a zenei lejátszáshoz ebben a hálószobában. Határozottan rengeteg fejhely van a nagyobb terület kitöltéséhez, valamint még akkor is, ha a rendszert az őrült régió térfogatszintjéig forgattuk, ahol a bútorok csörögni kezdenek, és a polcokon lévő dolgok elkezdenek mozogni –

Következtetés – Csakúgy, mint minden Sonos -eszköz, prémiumot fizet az elegancia és az egyszerűségért. A magas fényű fekete lakkfelszíni felület, amelyet itt teszteltek, 599 font, valamint a Matt Black verzió 499 font. De ez semmiképpen sem írja be a funkciót. Ha már van Sonos konfigurációja, akkor már értékeli a rendszer értékét. Ha szükség van arra, hogy néhány alacsony frekvenciát hozzáadjon a konfigurációhoz, akkor az új SUB határozottan nem fog csalódást okozni.

www.sonos.com: Vásároljon Sonos -t az Amazonon

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *