jelenlegi költségei azt mutatták, hogy ezek a következő Google Powermeter partner az Egyesült Királyságban. A meglévő egységek magánszemélyei már megvásárolhatják az USB -t, hogy elindítsák felhasználási adataik elküldését, mint a Google szolgáltatás, vagy kaphat egy köteg összesen a mérővel és a zsinórral is. Linkek az ugrás után.

Mit jelent ez a felhasználók számára? – Az összes meglévő Envi, valamint a hagyományos tulajdonosok, akik szívesen elindulnak, azonnal megvásárolhatják a jelenlegi költség -adatkábelt.

Minden TREC személyünk számára könnyű a Google PowerMeter Engedabled Gadget beszerzésére. A TREC tulajdonosai csak az Envi képernyő, valamint az adatkordi köteg (eladási kód: CCPM002) vásárlására van szükségük az induláshoz.

A Google PowerMeter egy ingyenes energiakövető eszköz, amely lehetővé teszi az egyének számára, hogy bárhonnan megnézhessék otthonuk energiafelhasználását. Ez az ingyenes szoftveralkalmazási eszköz ezután megjeleníti az egyének információkat, hogy megtekinthessék a saját Igoogle honlapjukon, egy személyes webportálon, amely lehetővé teszi az egyének számára, hogy hozzáférhessenek és hozzáférhessenek a testreszabható információk, a webes hírcsatornák és a Google Gadgets sokféleségéhez.

Srikanth Rajagopalan, a Google termékmenedzserének meghatározása: „Különlegesek vagyunk a jelenlegi költségekkel való partnerségünkről, amely új módszert alkalmaz több millió ember számára, hogy energiát és pénzt takarítson meg a Google PowerMeter felhasználásával.”

Vásároljon jelenlegi költségeket az Amazonon: Get CurrentCost az eBay -en: currentCost.com [köszönöm Phil]

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *