Mi jön először az otthoni tervezéskor – a díszítő vagy a művészet? Nagyon sok ember állítja az előbbit, ám Suzanne Cohon házában ez az utóbbi. „A belső stílust akartuk kiegészíteni a művészetet, nem pedig a másik módszert” – állítja Suzanne, az ASC közönségkapcsolatának főigazgatója. A torontói viktoriánus tervezését családja gyűjteményei körül fejlesztették ki, bármi is a speciális bútorok felfedezésétől, valamint az örökségektől a múzeum minőségű műalkotásokig. Kattintson a Sara Bellamy tervező szenzációs területének megtekintéséhez.

A Suzanne nappali szobájában a szokásos hangulat van beállítva, ahol két beszélgetési terület lehetővé teszi mind a nagy csoportok, mind a sokkal intim összejövetelek számára. A tervező, Sara Bellamy újjáélesztette az örökölt Art Deco Club székeket egy csillogó, világosszürke bőrrel, ami kortárs érintést hoz a térbe.

Két csendélet Kirsten Everberg White Home Series Horch the Liphor -tól. Suzanne nyolc Everberg művével rendelkezik, három a Los Angeles -i Kortárs Művészeti Múzeummal.

Stephan Balkenhol egy organikus szobor egy szüreti lucit asztalon nyugszik, amely elegánsan elválasztja a hivatalos lakóterület két ülőhelyét.

A kortárs konyhában a paneles hűtőszekrény, valamint az érintőképes szekrények bútorként jelentkeztek ki, míg az indukciós főzőlap eltűnik a pultba.

A függő szerelvény kihagyása az étkezőben tartja a látóvonalakat a műalkotáshoz, valamint a kívülről.

David Hicks háttérképe erős mintát ad a főkorporszobában.

A fantasztikus tér tágasnak érzi magát a mennyezeti magasságú ablakoknak köszönhetően.

A személyes terasz az üvegkorláttal távolíthatja el a kertre néző kilátást. A gyep a Pongo, a család két kutya egyikének előnyben részesített területe.

A kortárs kiegészítést ügyesen integrálták a teraszba azáltal, hogy a külső falnak pontosan ugyanazon Indiana Buff mészkőben foglalkoztak.

A vizes szürke terv lehetővé teszi a nyugodt éjszakákat az elsődleges hálószobában. Suzanne, mint például az állati nyomatok, finom módszerrel érkezik, a lágy zebra-mintázatú anyag segítségével egy vintage lucite padon, a férje szüleinek kézzel lefelé. A hivatalos vallásokat, valamint a kifinomult teljes drapériákat kiegyensúlyozza a szeszélyes majom alakú lámpák, valamint a király, a királynő és a petuláns gyermeket ábrázoló szemtelen műalkotások.

Egy további hálószobát átalakítottak egy nagy szekrényré, hogy a pár szekrényei otthona legyen. „A férjem annyira szereti a ruhákat, mint én, talán még ennél is többet” – állítja Suzanne. Egy nagyon óvatosan helyezte a tetőablakot a folyosón, természetes fényben átitatja a területet.

Suzanne szenvedélyesen foglalkozik a divatmal, valamint rengeteg élénk cipővel rendelkezik. Sara megtervezte a dekoratív nyitott polcot az egyszerű nézethezng. A hálószobában használt zebra -nyomtatás itt jelenik meg a római vakon a folytonosság érdekében.

A ház nyugodt kombinációja az elsődleges fürdőszobában folytatódik, ahol a szekrény nyugtató taupe. A hiúságokkal való kezelése kiegyensúlyozza a hosszú és a sovány teret, valamint a könyökhelyet a reggeli rohanás során. A matt üveg és az automatikus vakok lehetővé teszik a magánélet védelmét, azonban nem akadályozzák a fekete keretes építészeti ablakokat.

A nyolcéves gyermek Parker hálószobája a harmadik emelet pihentető ereszébe fészkel. Az ügyes beépített beépítésű beépített beépítés, amely megfelel a mennyezeti vonalnak, rendezett tárolóhelyet kínál.

A párna anyag volt a Parker szobájában a Fehér és a Fuchsia színtervének kiugró pontja.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *