Ez egy gyors módszer egy régi szizális szőnyeg újjáélesztésére, valamint a lábának színének hozzáadására. A változatos csík stílusos és egyszerűen elvégezhető. (Nézze meg a videót, amikor Michael Penney pontosan bemutatja, hogyan készítheti el ezt a festett szőnyeget, valamint egy személyre szabott szizális ajtóját.)

Anyagok:

Szélű, foltos szitál szőnyeg

Latex festéknegyed (használjon külső festéket, ha azt tervezi, hogy a szőnyeget a fedélzeten szabadban használja)

Kis habhenger

Festőszalag

Mérőszalag

Kréta

1. lépés: Térjen fel egy mintát

A kezdéshez térképezze ki a sorokat krétával, majd jelölje meg őket festő szalaggal. Készítettem a festett vonalak csoportját – 1 ″ és 6 ″ széles -, valamint körülbelül 1 3/4 ″ távolságra. A legfinomabb eredmények elérése érdekében a vonalaknak meg kell felelniük a szőnyeg természetes gabonájának.

2. lépés: Festjen egy kis hengerrel ellátott csíkokra

Festés előtt ellenőrizze, hogy a szalag biztonságosan ragaszkodik -e a szőnyeghez. Ha a szőnyeg anyagi szegéllyel rendelkezik, fedje le szalaggal, hogy ropogós, tiszta élt biztosítson. Egy kis habhenger felhasználásával festse fel a szőnyeget a szalagcsíkok között. Gondoltam a szorbet árnyalatok felhasználására, ám végül a Sherwin-Williams High Strung (SW6705), egy friss, nyári zöld számára esett.

3. Hagyja megszáradni, és kiküszöbölni a szalagot

Vigyen fel három -öt réteg festéket, lehetővé téve a szőnyeg kiszáradását a kabátok között. Szárítsa meg egy éjszakán át, és távolítsa el a szalagot reggel. Tetszik ez a kunyhó hálószoba, egy átvilágított tornác vagy egy laza lakóhely, amelynek szüksége van egy kis színre. Ne feledje, hogy a nap, az eső, valamint a nehéz lábú webes forgalom végül a festék forgácsolását vagy elhalványulását okozhatja.

Szőnyeg (festetlen), ikea; Szék, Windsor Workshop.

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *