Itt van még egy oka annak, hogy tetszik az összes macska5, amelyet a falába süllyed. A Keene Electronics Cat5blaster 90 GBP-es készlete lehetővé teszi, hogy két független videocsatornát (akár 1 x S-Video, akár 2 x kompozit) küldjön, plusz audio a CAT5 kábeltelevízió felett akár 100 méterre.

„Áttekintés – A CAT5Blaster QC WALL lemez egy egyszerűen beállítható rendszer, amely lehetővé teszi a magas színvonalú videó és az audio terjesztését nagy távolságokon, megfizethető hálózati kábeltelevízió felhasználásával (CAT5 árnyékolt csavart pár). Két videócsatornát és két audiocsatornát hozhat, és szintén felhasználható az S-VIDEO-hoz a mellékelt adapter kábelével. A C5QCWP -t párban szállítják, az egyik rendszert, amelyet adóként kell felhasználni; a másik a vevőként. Nincs különbség a mellékelt egységek között; A kapcsolatok hozzárendelik, hogy melyik termék hajtja végre melyik funkciót. A C5QCWP egységek működéséhez nincs szükség semmilyen külső teljesítményre.

Két független videócsatornával lehet konfigurálni az S-VIDEO vagy 2 X kompozit videót

Konfigurálható analóg sztereó vagy 2 x mono audio számára

Akár 100 métert is el lehet küldeni a kiváló minőségű képeket

Egy pár egységből áll, 1: 1 eloszláshoz

CSATLAKOZÁS – MEGJEGYZÉS: A C5QCWP összekapcsolásához használt CAT5 kábeltelevíziót kizárólag erre a célra kell használni. A CAT5 kábeltelevízió összes csatlakozóját felhasználják, és alapvető fontosságú, hogy az nem szándékosan kapcsolódik bármely más típusú számítógéphez vagy telefonos berendezéshez.

Kábelezés – Futtassa a CAT5 kábeltelevíziót az adó helyétől a vevő helyre. A rendszer hátulján található PCB lehetővé teszi az RJ45 stílusú dugó vagy az IDC csatlakozás lyukasztását (nem mindkettőt!). Használjon alapvető CAT5 kábelezési módszert (EIA568B), és ne használja a keresztező kábeleket. Szükség esetén bármelyik kompozit bemenetet felhasználhatunk a digitális audio számára. Vegye figyelembe, hogy a rendszeren belül nem történik átalakítás, tehát ha az S-VIDEO kapcsolódik az adó végbemenetéhez, akkor az S-VIDEO-t kapja a vevőnél.

Maximum CAT5 kábeltelevíziós hossza – Az adó és a vevőkészülék közötti maximális távolság nagyjából 100 m. A távolságot meghaladó hosszúság esetén javasoljuk a CAT5Blaster -alapú rendszer használatát. (A tényleges távolság kissé változhat, attól függően, hogy mely videó üzemmódot használják). ”

CAT5BLASTER WALLAPTS: AV TÉNYEK AV DISCLEAL: IR jelöléssel ellátott elemek

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *