H&H stylist Reiko Caron öt időtlen tervezési tendenciát oszt meg.

Ahogy a másnap a H&H archívumokkal néztem, a legutóbbi problémáktól a 80 -as évekig a kiváló területeket csodálva, észrevettem egy maroknyi díszítő mintát, amely ismét felbukkan. A kiemelt tervezőink és a háztulajdonosok minden évben bebizonyítják, hogy egy új szempont, amely általában minden szükséges, hogy egy régi, preferált új életet biztosítson. Nem meggyőzve, hogy egy minta időtlen lehet? Vizsgálja meg néhány előnyben részesített területemet a legutóbbi problémákból, amelyek öt hagyományos megjelenést mutatnak.

A terrakotta padló visszatér. Melegségük és megfizethetőségük megfelelő választássá teszi őket egy hiteles spanyol érintés hozzáadásához. 1987 -ben Joanna Thring tervező párosította ezeket a meleg csempéket a hagyományos fenyőbútorokkal egy országos hangulathoz, míg 2015 júliusában a H&H Morgan Michener, valamint a Kai Ethier eklektikusabb és kortárs megjelenést tett a sima vasszékekkel is. mint márvány tetejű asztal.

Fotós: 1. Michael Mahovlich 2. Angus Fergusson

Forrás: 1. Home & House 1987. április/május 2. Home & House 2015. július

Tervező: 1. Joanna Thring 2. Morgan Michener, valamint Kai Ethier

Az élénk botanikai nyomatok hatalmas voltak a 80 -as években; Csak ellenőrizze ezt a lakóterületet 1987. június/július kiadásunkból. Amellett, hogy ma is szeretjük a fényes virágzást, minimális, kortárs módon közelítjük meg őket. 2012 áprilisában a H&H Margot Austin a mintázathoz fordított megközelítést alkalmazott, és egy élénk paplanot választott, valamint egyfalát, hogy néhány színt hozzon ebbe a galéria-fehér hálószobába.

Fotós: 1. Michael Mahovlich 2. Angus Fergusson

Forrás: 1. Home & House 1987. június/július 2. Home & House 2012. április

Tervező: 1. Jane Dupere, valamint Ursula Kaiser 2. Margot Austin

A fekete és a fehér konyhai terület nagy okból ismétlődő minta: megfelelő hátteret nyújt a különféle színekben, valamint a kivitelben, valamint ropogós, grafikus megjelenésű. Az 1980 -as évek végén a fehér készülékek és a lekerekített húzások kiemelkedő kiegészítések voltak. Most, hogy az egyszerűsített hardver, a négyzet alakú tároló, valamint a vegyes fém díszítés aktuálisan érzi magát.

Fotós: 1. Masao Abe 2. André Rider

Forrás: 1. Home & House 1987. szeptember 2. Home & House 2015. szeptember

Tervező: 1. Jackie Raison 2. Gabrielle Savoie

A Purple egy évelő előnyben részesíti az ékezetes színes osztályon, mivel a fényt, valamint a bájos vagy mélyen, valamint drámai is meg lehet ferde. Ebben a 80-as évek végén a lakóterületen az ibolya festékrétegek, valamint a textilrétegek erős nyilatkozatot tettek. A közelmúltban a H&H Sally Armstrong egy visszafogott centrifugálást tett a Purple -re, semleges árnyalatokkal, valamint természetes textúrákkal.

Fotós: 1. Michael Mahovlich 2. Virginia MacDonald

Forrás: 1. Home & House 1987. március 2. 2013. február 2.

Tervező: 2. Sally Armstrong

Ez az 1993. májusi/júniusbeli problémánkból származó laza lakóterület teljesen átfogta a spanyol stílusmintát, meleg színű és természetes textúrájú rétegeivel. Manapság a spanyol befolyásolt megjelenés ésszerűbb hangulatú, amint azt a 2011-es showhome látja, amely integrálja a lábát, valamint a karcsúbb kandalló profilt.

Fotós: 1. Rob Melnychuk 2. Michael Graydon

Forrás: 1. Home & House 1993. május/június 2. Otthon és ház 2011. október

Tervező: 1. Francesco Giulini 2. Keith MacDonald

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *