. Nagyszerű ajánlatokat hoztunk Önnek a különféle fali telepítésekről az iPad számára a nagyszerű motorizált rendszerekből 25 font alatt.

Most itt van egy lenyűgöző, ha egy kicsit alacsony technológiájú technika lehetővé teszi, hogy a falra telepítse az iPad vagy az Android táblagép stb. A Hedgie iPad & Universal Tablet PC telepítési opcióját körülbelül 8 fontért kínálják. Vizsgálja meg az alábbi videót

„Örülünk, hogy bemutatjuk a sövényt, a legelső koncepciónkat, amelyet az életben adunk, és bemutatjuk a világon. A Hedgie -t létrehozzák, és kivágják a speciális önmagak és hurok anyagból. Amikor a sövény két arcát összehúzzák, a horgok elkapják a hurkokat – és szoros kötést hoznak létre a tabletta számítógépes hurok -ügylete, valamint a kampó üzlet között a kiválasztott felületen. A készülék leválasztása még ennél is sokkal könnyebb.

Eleinte a sövényt személyi felhasználásunk érdekében hozták létre, mivel utáltuk a meglévő táblagép -számítógépes telepítés korlátait, valamint a különböző felületekhez való lélekbeállítási problémákat.

Minden jó barátunk rendkívül tetszett neki, és ennek eredményeként rábeszélte bennünket, hogy a világ minden tájáról más táblagép -számítógépes személyeknek kínáljuk fel. Komolyan vesszük a szolgáltatásunkat. Ezért készítjük a sövényeinket a legjobb anyagokból, amelyeket találunk. ”

Hedgie iPad & Universal Tablet PC Telepítési megoldás: www.hedgie.net

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, minden nap közvetlenül a postaládájához

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *