háztulajdonos, valamint a művészet szeretője, Mark Christophers felvette James Paul AV -t

Mark Christophers (háztulajdonos) – „Szeretem a nagyvárosi művészetet, valamint szeretem a Twisted Art -ot. Azok a cuccok, amelyeknek az emberek szeretik, vagy utálják. Szeretem a kihívást jelentő cuccokat, valami kicsit más. Egyfajta rajzolva néhány motivációt a Shop Hotels -től. Számomra az volt, hogy minden helyet használhatóvá tegyenek, valamint más légkörrel rendelkezzenek. Szeretem az innovációt, de még nem tippeltem róla. Szeretnék hozzáadni az életmódomat, nem veszem el … tehát megkönnyítve. Volt néhány választás, azonban abban az időben, amikor átnéztem, rendkívül sok ellenőrzés4 Wise House Automation Systems volt az, amely illeszkedett az életmódomhoz … és azt is akartam, hogy az otthoni fejlődjön, bár sokoldalú legyen ahhoz Áthelyezés velem ‘, mert mindig megváltoztatom a gondolataimat. ”

James Shorter (James Paul AV) – „Mark kiválóan hozzájárult az esztétikához. A típusú típusát elhagyta a műszaki műszaki, valamint pontosan, hogy mennyire kissé lecsökkent, bár pontosan megértette, hogyan kívánta kinézni, valamint pontosan, hogy miként akarta működni. Szóval, nagyszerű. Minden alkalommal, amikor idejövök, van egy új műalkotás, vagy egy új szobor, vagy egy új olyasmi, amelyet megpróbálunk elfogni, és megvilágítjuk a munkát. Ez tart engem a lábujjamon. Ez csak egy nagyszerű pad. Ez egy nagyszerű bachelor pad. ”

Contro4: James Paul AV

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még az e -mailben, minden nap közvetlenül a postaládájába szállíthatja ezeket a híreket

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *