Keith Doxey benyújtása – Ok, beismerem … .. bekapcsoltam az interneten! Ha távol vagyok a háztól, elkezdek elvonási tüneteket kapni, ha nem rendelkeznek webes hozzáféréssel.

Míg az elméletben a WiFi egy fantasztikus vezeték nélküli kapcsolat technikája, módszeresen ez messze nem ideális. Az opciók korlátozódnak, hogy szerződést köthessenek egy szállítóval, például a BT OpenZone -val, vagy fizetjenek a hozzáférésért egy adhoc alapon egy szállodában vagy más hotspotban.

Egy évig volt egy érvényes Btopenzone -utalványom a házam szélessávú ajánlatának részeként, ám esélyem van arra, hogy kihasználjam az elosztott időt. Egy olyan kocsmával szomszédos szállodában szálltam meg, amelyben egy hotspot volt, amelyet használtam, és annak ellenére, hogy a szállodaterületem kevesebb, mint 15 méter volt a kocsmából 24 órás ülésre.

Most már teljesen ingyenes btopenzone -hotspotokat használok havonta 500 percig, a szélessávú kötegem részeként, azonban ismét probléma van. Az ajánlat csak a hiteles Btopenzone hotspotokra vonatkozik, nem pedig a partnereinek. Az én városi listám 11 hotspot, azonban csak 2 a BT. A kérdés nem korlátozódik az én területemre, az OpenZone webhelyen megfigyelt 10535 hotspotok közül csak 1852 -re tudok hozzáférni.

Kerestem és kerestem a költségvetés-barát 3G-kapcsolatot, ám ugyanazon akadályt is eltaláltam, és ismét ugyanazon akadály. Az adatok meglehetősen megfizethetőek lehetnek egy okostelefonon, ha szerződéses telefonja van. A kérdésem az, hogy bár van okostelefonom, ez egy fizetés, amint megy, mivel ritkán használom. Több mint 2 év alatt mindössze 4 órás értékű kimenő telefonhívásokat kezdeményeztem, így egy havi szerződés csak egy pénzcsomagolás lenne. A PAYG -vel kapcsolatos kérdés az, hogy az adatok hihetetlenül drágák.

Végül felfedeztem, hogy mi tűnik ideális szolgáltatásnak valaki számára, aki nagyszerű adatokat akar, azonban általában nem használja a telefont – három szélessávú! Három jelenleg három különböző csomagot kínál

1 Gbyte adat havonta @ £ 10

3 gbyt adat havonta @ £ 15

7 gbyt adat havonta @ £ 25

(Frissítés – Három most nyújt egy fizetést (fizetést, amint megy) üzlet. Ön megvásárolja az USB -modemet, majd csak adjon hozzá hitelminősítést, ahogy felhasználja őket.)

A támogatáshoz képest bármilyen adatot Mbyte -enként 10p -nél számítják fel, mivel az 1 GB -os támogatást csak 50 MB -rel meghaladja, és ez a hónap pontosan megegyezik a 3 GB -os tarriffal.

Ez a szolgáltatás szintén kiváló érdeklődésre számot tart az emberek számára, akik nem tudnak elgondolkodni a tipikus boradband, valamint a kábeltelevíziós szolgáltatások. Ez hihetetlenül nagy érték, összehasonlítva az állami műholdas Braodband szolgáltatásokkal. Nagyon sok hely van, ha nincs ADSL vagy kábeltelevízió, amely hozzáférést kap a kínálathoz, azonban nagyszerű 3G jel van.

A szállított adatmodem a Huawei E220 USB modem, amelyet egy gyors Google kiállít, amely körülbelül 160 GBP -os jelöléssel rendelkezik, amelyet önmagában vásárol. A modem háromból származó költsége a tarrifától, valamint a szerződés hosszától függően változik, azonban a havi 10 font összegű kötegnél 99, 79 font vagy 49 fontba kerül egy 12, 18, 24 hónapos szerződésre. A 15 hónapos £ -köteggel a modem teljesen ingyenes a 24 hónapos szerződésnél.

A modem DVD stílusú helyzetben van csomagolva, valamint két kábelt tartalmaz, egy rövid USB -ólomot (kb. 15 cm), amely csak lehetővé teszi, hogy a laptop hátulján lógjon, valamint egy hosszabb, kb. 70 cm -es vezetéket, amelynek iker USB -csatlakozói vannak az egyik végén. Az egyik a tipikus adatcsatlakozó, a másik pedig egy újabb USB -csatlakozó csatlakoztatása, ha az eszköz nem képes megfelelő teljesítményt biztosítani a modemhez.

Csatlakoztam a modemet a laptopomhoz, a Dell Inspiron 1000 -be, valamint a Windows XP -hez közvetlenül új hardvereket. Azt állította, hogy felfedezett egy CD-ROM-ot, amely kissé megzavarott, ám ez a Smart Modem tartalmazza a saját szoftver alkalmazását a laptopra történő telepítéshez. Telepítette a sofőröket, valamint az alkalmazást a laptopra, valamint azután készen állt a csatlakozásra.

Kevesebb, mint 5 perc alatt a doboz kinyitásától kezdve az interneten voltam a három 3G hálózaton keresztül. Bármi is úgy tűnik, hogy pontosan úgy működik, mintha egy tipikus LAN -kapcsolaton lennék, valamint olyan programokat, mint az MSN, valamint a Yahoo Messenger funkció, beleértve a hangkommunikációt is.

Ma megpróbáltam használni a szolgáltatást, miközben az áthelyezés során pontosan megnézem, mennyire nagyszerű volt. Az alábbi térképek az Egyesült Királyság 3G védelmét, valamint a világ részén lévő védelmet mutatják, amely lényegében csak a kiváló Yarmouth, a Lowestoft, valamint a Norwich, valamint néhány más város. Norfolk többi részének 2 g védelme van, amelyet a modem használ, ha 3G jel nem áll rendelkezésre.

Felállítottam a laptopot az autókba és a teherautóba, és összekapcsolom a 3G -vel. Ezután behangoltam egy webes rádióállomásra, amelyet a Sky -n vagy a Freeview -ban hallgatok, de nem tudtam hallgatni az áthelyezést, mivel az a környéken nem a DAB -n van. Miután megkaptam a rádióállomást, meghajtóra mentem.

SzúrósAz audio Amnéla nagyrészt ideális volt, de volt néhány rövid szünetem, gyanítom, hogy mivel lassú internetes forgalomban voltam, és bármilyen típusú rövid életű összeköttetés elvesztése meglehetősen gyorsan felhasználja a puffer felhasználását, míg Bármely típusú kis vak terület sebességgel történő vezetése meglehetősen triviális lenne. Elvesztettem a kapcsolatot, mivel megkaptam a 3G terület végét, amint azt a térképen javasolták, valamint a 2G fogadás nem volt a rádió becsapódásának feladata, bár hozzáférhetem a webhelyekhez, bár lassan. (Gondolod, hogy a szélessávú sáv elrontotta!)

Folytattam a vezetést egy 2G -os csatlakozással, amikor visszamentem a 3G területre, hogy megnézzem, hogy azonnal válthat -e, bár nem. Ezután elvesztettem a 2G kapcsolatot, és képes voltam újra csatlakozni a 3G -hez. Még nem fedeztem fel egy módszert az azonnali újracsatlakozáshoz, ne értsem, hogy ez lehetséges -e vagy sem.

Minden alkalommal, amikor újra csatlakoztam, különféle IP -címet kaptam. Vessen egy pillantást a környékem védelmére, gyanítom, hogy létezik egyetlen cella a kiváló Yarmouth számára, valamint egy átfedő lefedettséggel rendelkező Lowestoft számára. A következő lépés, hogy a mobiltelefonomhoz hozzáférhessem, az, hogy a terület egyik végétől a másikig haladjunk, hogy megnézzem, mi történik, amikor a cellából áthelyezem. Vagy látszólag az egyik celláról a másikra váltok, vagy a kapcsolat le lesz dobva, és manuálisan kell újracsatlakoznom. Remélem, hogy csak akkor dobja el a kapcsolatot, amikor az Asignal teljesen elveszik.

Összességében el kell mondanom, hogy az első benyomások rendkívül nagyok, és soha többé nem kellene, hogy webes hozzáférés nélkül maradjak.

Három 3G USB szélessávú ügylet

Kattintson ide közvetlenül a Keith nyomon követésének közzétételéhez, hogy pontosan hogyan fedezte fel a készüléket, valamint a szolgáltatást számos hónapos valódi világhasználat után.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *