legelegánsabb együttmûködési irodája egy stílus ötletet vesz fel a torontói együttmûködési tér eklektikus vintage megjelenéséből.

A East Space 2015 januárjában nyílt meg Derreck Martin – akinek a kiemelkedő Toronto Shop 507 régiségekkel -, valamint testvére, Sam Martin közös erőfeszítése. „Olyan co-op területet kívántunk, amely a stílus és a kultúra érdeklődési körét fizetett, ahol valaki könnyen folytathatja a napi ügyleteit, és esélye van arra, hogy együtt dolgozzon, vagy társadalmilag interakcióba lépjen más tagokkal”-mondja Derreck.

A kapott terület nagyszerű, valamint kényelmes, keverve tartalék ipari érintéseket, gazdag szerkezeteket, valamint antik felfedezéseket a világ minden tájáról. A félig magán íróasztalok, az ülésterem, a konyhai és a társalgók területei biztosítják a tagok munkáját, valamint a szocializációt, valamint az épület a nap 24 órájában nyitva tart, és mindenkit motivál arra, hogy otthonként kezelje. A Derreck és a SAM azt tervezi, hogy sokkal kielégítőbb tereket ad hozzá a kis csoportok vagy induló vállalkozások számára, valamint egy alagsori stúdió, valamint a mozi terem, a zenészek, a filmkészítők, valamint más innovatív típusok vendéglátása. “Mindig zümmögő, tehát bővülünk” – mondja Derreck. “Miután kitöltöttünk egy helyet, lépünk a következőre.”

Vessen egy pillantást ebbe az eklektikus Toronto együttmûködési területen, és nézze meg a webhelyüket, hogy felfedezzék a tagok végét.

A századi épület akkor volt, amikor egy lekvárgyár („az a fajta, amelyet a zselés fánkba helyeztek”, Derreck), valamint a Jam Factory -ként értett stúdió. Derreck és Sam visszahozta a területet az ipari csontokba, valamint hozzáadta a patina rétegeit 507 antikumból, és motivációt vett a nyílt tervű New York-i padlókból, valamint az erőfeszítés nélkül, nagy L. A. üzletekből, mint például Isabel Marant, a Row is, a Row is mint antik bolt elavult.

Az egyéni étterem stílusú bőr bankettek klasszikus, lakott érzéssel, valamint ellátási területgel rendelkeznek a munka, az étkezés és a szocializáció számára. Az antik osztrák vadászati ​​trófeák rusztikus kontrasztot jelentenek a nagyvárosi csiszolt betonpadlókkal, valamint annak ellenére, hogy a bingó tábla nem működik, még mindig tipp a munka és a játék kiegyensúlyozására. A nagy fém- és üvegajtók teraszterületet okoznak, amely ezen a nyáron nyílt meg.

Derreck híres Toledo székeket hozott be a hagyományos márványszámlálók, valamint a Backsplash vonatcsempe kiegészítésére. Felfedezte a függő lámpákat egy quebeci végződő állomáson, amelyet az 1950 -es években fejlesztettek ki. A neon logó jelzését különösen a keleti térre készítették, és kissé villanást adnak az egyébként lefelé mutató térhez.

A konyhai munkalap márványát az antik márvány, valamint az öntöttvas bisztró asztalok felülete visszhangozza Olaszországból. A 60-as évek korszakának lámpái a bankett mellett helyszíni vonzerejűek, valamint a vegyes és illesztett székek további ülésekként szolgálnak a század közepén. A városképek vintage fotói a Toronto belvárosi beállítást mutatják.

A beton és a márvány helyett a szeminárium a fa lágyabb szerkezetét használja fel. “Azt akartuk, hogy egy régi, sötét könyvtár érezze magát” – mondja Derreck. A középpont egy élvonalbeli asztal, amelyet egy fából építettek ki a keleti űrtartalmú lakóingatlanból, amelyet egy jégvihar megdöntött. Fagyos üvegárnyalatok a kortárs felhőcsilláron az N.Y. készülékből, a Studio Diffuse Light -ból, valamint kerek, barátságos megjelenésű.

Derreck, valamint Sam is finomította az épület eredeti fapadlóját, valamint a gerendákat, valamint a helyén hagyta őket. „Körülbelül 100 éves festéket kellett levonnunk a [gerendákról]” – állítja Derreck. Az üveg, valamint az acél partíciók, valamint a tanácsteremfalak egyedi gyártása volt az 507 antikboltban, valamint a tagok számára némi magánéletet nyújtottak a munkához anélkül, hogy a területet bezárták volna.Az építész lámpái minden íróasztalnál mind a feladat megvilágítását, mind az ipari stílusú találatot biztosítják. A munkaállomások kerekítéséhez Derreck egy tételből készített egy sor eredeti Eames széket, amelyet Herman Miller bezárt egy irodaépületből. “Valódi lopás voltak” – mondja.

A szizális szőnyeg, valamint a kilim borított dohányzóasztal (amely oszmánként párhuzamos) természetes szerkezetet és grafikus mintát ad a fekete bőr társalgó székek, valamint a kanapé szempontjából.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *