Nos, a nyár vastagjában vagyunk, és ha olyan vagy, mint én, akkor valószínűleg őrült hektikus vagy a BBQ -kkal, az ünnepségekkel, valamint a gyerekek nyári ütemterveivel. Kihívás lehet a legkönnyebb kézműves elvégzéséhez szükséges idő felfedezése. Tehát hagyja, hogy a gyomok várjanak, és egy -két asztalot tartsanak fel a ház körül. Minden követelményed néhány pázsit olajcsöve, valamint alapvető pisztoly. Íme, amit meg kell tudnia.

Az olajtengely eredetileg lenmagolajjal kezelt pamutszövet volt, hogy félmintás bevonatot biztosítson. Az 50 -es évek végére végül inkább vinilnek, valamint egy flanelszövethez kötötték.

Szeretem a fényes pontokat a háziroda felépítéséhez, valamint az alábbiakban az ágynemű számát, csak a hétvégéket sikítják. Ha nem akarja eljutni az anyag fából készült tetejére, akkor csak hagyja, hogy az anyag önmagáért beszéljen, és a külső étkezőasztalot vagy a piknikasztalot mintázattal borítsa. Mivel az olajvirág vízálló, és nem követeli meg a szegélyt, ez egy álom, hogy együtt dolgozzunk.

Ez a festett asztal tökéletes munka-/kézműves felületet eredményez, ha pontozott olajtengely tetején van.

Szeretem itt a házikó hangulatát, valamint pontosan, hogy mennyire imádnivaló lenne ez az asztal a fürdőszobában vagy a fiatalok szobájában?

Adjon hozzá egy szórást egy fáradt régi hátsó udvari asztalra, és hagyja egész nyáron kívül.

Íme néhány kiváló (fényes!) Minta, amelyet az OilCloth világszerte kínálnak [www.oilcloth.com]:

Vigyázzon a regionális anyagboltban is – az olajbolt általában a tavasz és a nyár egész területén található.

További egyszerűbb barkácsolási koncepciókat találjon az internetes TV -műsorunkon. Csak kattintson a „Téma szerint” gombra, valamint válassza a DIY lehetőséget.

Fotó kreditek: 1-2. A Yvestown Blog3. POSY4-5. Oilloth International

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *