. Az UCAM247 srácokból származó új House IP CCTV kamera azonban egyszerű 3 lépéses beállítást ígér.

Nincs többé összezavarodva az útválasztóban a port továbbításával, csak kapcsolja össze az UCAM247I -t a hálózatával (vezetékes vagy vezeték nélküli), töltse le az ingyenes alkalmazást (iOS vagy Android), és lépjen be a jelszavába. Ez az. Bármilyen típusú Windows, Mac OSX vagy Linux PC -ből megtekintheti házát, amelyhez az Interent hozzáférhet a programhoz, valamint a 140 GBP -es kamera a videofelvételek fedélzetén a Micro SD -hez, a két módszer -audio, a mozgásérzékelő és az infravörös büszkélkedhet. éjszakai látás. Nézze meg az alábbiakban a videót, valamint a teljes PR -t.

#
Előnézet
Termék
Értékelés
Ár

1
CCTV kamera kívülről színes éjszakai látással, Ctronics 1080p PTZ digitális zoom WiFi biztonsági kamera …
1,741 vélemény
£ 59.99
Vásároljon az Amazon -on

2
Biztonsági kamera a WiFi-n kívül, a Dekco House CCTV biztonsági kamera hangfény-riasztással, 1080p CCTV …
43 Vélemények
39,99 £
Vásároljon az Amazon -on

3
Anran vezeték nélküli napenergia -biztonsági kamera 360 °, 1080p WiFi újratölthető akkumulátor CCTV kamera otthon …
107 Vélemények
£ 84,99
Vásároljon az Amazon -on

Jellemzők

Plug & Play okostelefon -megtekintés

Ingyenes iPhone és Android alkalmazások

Nincs szükség port továbbításra

Nincs szükség DDNS -re

Nincs útválasztó hozzáférni a szükségeshez

Nagy felbontású videó

Több videó stream

Infravörös éjszakai látás

Igaz színű IR vágott szűrő

Mozgásérzékelő

Fedélzeti videofelvevő

2 módszer audio

Biztonságos videó -hozzáférés

Hozzon létre vendégnézőket

Hosszú fajta wifi 802.11b/g/n

Secure WiFi (WEP & WPA/WPA2)

Élő nézet az iPhone/iPad -en

Élő nézet az Android készülékeken

Élő nézet a PC -n vagy a Mac -en

640 × 480 (VGA), 320 × 240 (QVGA), 160 × 120 (QQVGA)

H.264 、 MPEG-4 、 MJPEG

Sajtóközlemény

Az UCAM247, a zseniális vezeték nélküli IP -hálózati kamerák készítője ma bevezet egy egyedi WiFi -lehetővé tételű kamerát, amely számos olyan funkcióra irányul, amely a távolról látható ház CCTV -ig és az időskorúakig terjed, és a földről úgy van kialakítva. Néhány perc.

A hagyományos IP -kamerákkal ellentétben az UCAM247 kamerák mindenféle szélessávú útválasztóban működnek, valamint a hálózati kamerák telepítéséhez kapcsolódó hagyományos összetettség nélkül, amely magában foglalhatja az útválasztó beállításaival való összezavarodást, valamint a 3. ünnepi szolgáltatások felhasználását.

„A legtöbb IP -kamera -készítő erőteljes deklarációt tesz arról, hogy pontosan milyen egyszerű kameráik vannak a konfigurációhoz, valamint felhasználják, valamint ezeknek a szavaknak is gyakran üregesek. Az UCAM247 -en a „Frusztrációmentes”Az a tény, hogy valóban azt jelenti, hogy a kamerák, valamint a kameráink igazolják törekvéseinket, lehetővé téve az egyének számára, hogy okostelefonjuk kényelmétől valóban plusz-and-play módon szűrjék meg őket.”-mondja Bindu Gor, az értékesítés is. mint az UCAM247 hirdetési igazgatója.

Egyedülálló módon az UCAM247 kamerákat beállíthatják, és közvetlenül egy iPhone, iPad vagy Android eszközről kezelhetők, egy kísérő ingyenes alkalmazást felhasználva-tehát már nincs szükség arra, hogy a számítógép legyen, és nem állíthat be semmilyen felfúvódott szoftvert.

Hosszú fajtájú wifi, infravörös éjszakai látás, mozgásérzékelő, beépített mikro SD videofelvevő, e-mail figyelmeztetések, valamint minden UCAM247 kamera lényegében egy teljesen elmulasztott, mindent tartalmazó CCTV rendszer, extra hardver nélkül. vagy szoftveralkalmazás szükséges.

Tehát nemcsak az egyén távolról nézhet meg az online videókat a kamerájukról igény szerint, ugyanakkor képesek is kezelni a funkcióit, és értékelhetik bármilyen típusú mozgást kiváltott eseményklipeket, amelyeket a fedélzeten tartanak, függetlenül attól, hogy hol fordulnak elő.

Röviden: az UCAM247 kamerák a legegyszerűbb IP -kamerákról szólnak, és teljesen tele vannak olyan funkciókkal, amelyek bölcs lehetőséggé teszik a csecsemő, valamint a kedvtelésből tartott állatok megfigyelését, a házat és az üzleti videó biztonságát, valamint sok más felhasználást. kívül.

Vásároljon UCAM247 Kamerát: UCAM247.com

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékmarketing API-ból

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *