Néhány nappal ezelőtt 27 perces áramkimaradás volt egy villámvihar során az automatizált otthon közelében. Nem önmagában nem szokatlan esemény – azonban ennek sokkal jelentősebbnek kellett lennie. Néhány napos sírni és a fogak megsemmisítését követően itt vannak a megtanult leckék, valamint az, hogy miért van egy drága, bár hatékony UP-k a szerverünkön.

A meghajtó halála – Bizonyos esetekben az áramkimaradás vagy a túlfeszültség megöli a PSU -t. Ebben az alkalomban azonban, hogy megpróbáljuk újraindítani a Jukebox WHS-eszközünket, megértettük, hogy a rendszermeghajtó volt a pirítós. Ez volt az egyetlen meghajtó, amelyet újra felhasználtunk a régi szerverről-valószínűleg bolondul-egy meglehetősen idős IDE meghajtóból. Megpróbáltuk megmenteni az összes SATA -öblét hatalmas adatmeghajtókhoz, és felhasználjuk az IDE vonalat a csomagtartó lemezhez.

Amikor tavaly kifejlesztettük a WHS -dobozunkat, kijelentettük ezt – „A WHS rendszermeghajtó biztonsági mentése a gyenge linknek tűnik a [Windows House Server] jelen verziójában. Amit láthatunk, nincs egyszerű módszer erre, a bárnak külön Rob 1 rendszere van. A C: partíció és a D: Storage Pool partíció közötti partnerségnek szinkronban kell lennie, tehát az Acronis / Ghost vagy hasonló operációs rendszer képalkotása elavult, és ezért nem sokkal azután, hogy megtörtént. – Mindazonáltal, ha a rendszerlemez meghal, akkor képesnek kell lennie arra, hogy beállítson egy új lemezen lévő WHS új verzióját, amelyre újra megragadja a nem ártalmatlan adatokat, bár bármilyen típusú hozzáadási típus elvesztésével elvesztette. -Sinok vagy egyéb testreszabás a WH -khoz. ”

Szerencsés – mindazonáltal, hogy [kiderült] meglehetősen pontos – adataink átjutottak (phew), azonban még mindig jelentős fájdalom és leállási idő van a dolgok készítéséhez, valamint az újra futtatásához. A készüléknek ki kell találnia az állványból, a fedélről, a halott meghajtó újra cserélte. Ezt az OS újratelepítése órákig tartja (ügyeljen arra, hogy a szerver „újratelepítse” egy ilyen helyzetben – lásd a GYIK -t). Aztán vannak sofőrök, amelyek megtalálhatók, fontos frissítéseket és újraindításokat. Mint fentebb kijelentettük, az összes testreszabás is elveszik. Szerverünk biztonsági másolatot készített egy külső USB -meghajtó legfontosabb adataival, a Syncback felhasználásával, a Cloud -ba történő 30 GB -os biztonsági másolat mellett a Jungledisk.com felhasználásával. Ezeket az alkalmazásokat újra telepíteni és konfigurálni kellett, valamint a sok alapvető WHS Addon-a Disk Manager-is, sokkal több munkára volt szükség.

Ehhez adja hozzá a frusztrációs elemet, amikor a többi otthon nem fér hozzá a videóhoz vagy a zenei adataikhoz több napig, és rájössz, hogy a UPS -en töltött 60 fontot hirtelen rendkívül nagy értéknek tűnik. pénz.

A programnak a történet ezen részén egy olyan levegő, amely bezárja a folyamatos ajtót, miután a ló csavarodott, azonban azt akarjuk, hogy ez ne történik meg újra (vagy te).

APC PowerChute – Kattintson a teljes méretű verzióhoz

Soha többé – még mindig elképzeltük, hogy egy UPS költséges fenevad volt – tévedtek. Körülnéztük a megfelelő kialakítást, és egy ajánlás után kiválasztottuk a 60 GBP APC Back-Ups CS 350-et. Ez egy ügyes bites egység, néma, valamint számos operációs rendszer támogatásával, beleértve a WHS -t is. Szeretjük azt a módszert, amelyet az akkumulátor a jövőben is gyorsan kiküszöböli.

Szerverünk mintegy 100 wattot fogyaszt, valamint az APC szoftver alkalmazás körülbelül 25 perces futási időt előrejelző az akkumulátoron. Tapasztalataink szerint, amely sok energiacsökkentés során tartja fenn – ennek nagy 90% -a a „villog” vagy a kimenet egy -két -e, valamint a Vissza a Variety -re. Jelentős, hogy megvédi a szerver a teljesítmény -túlfeszültségektől is.

A UPS szoftver alkalmazás a szerveren fut, és az akkumulátorral kommunikál az USB -n keresztül (vagy soros). Hosszabb energiacsökkentés esetén a szoftver alkalmazás kezdeményezi a kezelt leállítást vagy a szerver hibernációját, mielőtt az akkumulátor laposan fut-biztosítva, hogy az adatok kockázatmentesek legyenek a korrupciótól.

A rendszernek hátulján 4 x C14 IEC aljzatok vannak. 3 közülük az akkumulátorral rendelkezik, amelynek negyedik biztosítja a túlfeszültségbiztonságot. Az egyik akkumulátor -aljzatból gyorsan előállíthat egy kiterjesztési táblát a Node Zero -ban. Egyszerű, hogy csatlakoztassa a (viszonylag alacsony teljesítményű) útválasztót, a vezeték nélküli nyereséget a ponthoz, a kapcsolóhoz stb. általában a helyzet). A CS 350 szintén van egy RJ-45 modem/DSL aljzat, amely megóvja az útválasztót a hullámoktól is.

A játék nem működik-így eltűnt azok a napok, amikor a UPS költséges csúcskategóriás volt, vagy csak a vállalati szerver szobákban fedezték fel. Most nincs ok arra, hogy ne adja meg az Ön adatait, hogy további védelmi réteg, valamint nyugalmat nyújtson. Töltsük el ezeket az órákat, valamint a napokat a filmjeink megtekintése, valamint a zenéink hallgatása helyett, ahelyett, hogy a szervereket újraépítenénk!1 043 vélemények

APC: Schneider Electric Back -Ups BX – BX1400UI – szünetmentes tápegység 1400VA (AVR, 6 Outlets IEC -C13, USB port, leállítási szoftver)
A BX biztonsági másolatok garantált energiát, valamint az asztali számítógépek, vezeték nélküli hálózatok, játékkonzolok, valamint egyéb elektronika túlfeszültség-biztonságát kínálják
1400 VA/700 watt – Automatikus feszültségpolitika (AVR)
PowerChute leállítási szoftver alkalmazás – USB Connector

£ 147,59

Vásárlás az Amazonon

Elérhető az Amazon -tól: WHS szerver hibás GYIK: DIY WHS építése

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékmarketing API-ból

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *