„Üdvözöljük a Drake Devonshire -ben. Szeretné kipróbálni az egyik aláírási koktélunkat? Ha a legelső benyomások megbízhatók, akkor kedvelni fogom a Drake Devonshire -t. Nagyon.

A macskaköves udvar szélső oldalán lévő élénk sárga ajtó napsütéses fogadtatást nyújt azoknak a látogatóknak, akik két plusz órás autóútra tették a torontói Edward Prince régióba. Belül, ellentétes melléknevekkel, mint például a „furcsa”, valamint a „hűvös” jelentőség az Ön szeretetével kapcsolatban. A szálloda egy része felújított 19. századi vas öntöde foglalkozik, amelyre az életkori tervezők új, fényekkel teli tereket adtak hozzá. Annak érdekében, hogy összekeverjék őket, a Toronto tervezője, John Tong, a +Tongtong, a belső tereket furcsa vintage felfedezésekkel, valamint színes kortárs akcentusokkal rétegezte. A hatás olyan, mintha egy háztartási házban lenne, amelyet az unokák új generációra frissítettek, miközben megőrzik a múlt nosztalgikus aspektusait.

Az alkalmazott, aki a vegyes italok tálcájával üdvözöl, nem hosszú távú bátorság a vendégek megjelenítéséhez. Ott vagyok egy média előnézete mellett, amelynek célja, hogy néhány rövid órán belül a hétvégi tartózkodás tapasztalatát biztosítsa. Tehát, amíg nem kortyolok egy cappuccino -t a nagy hátsó fedélzeten, miközben a reggeli köd -emelést az Ontario -tótól nézem, a szálloda személyes utazását kapom, Jeff Stober tulajdonosgal, John Tong -nal, valamint Mia Nielsen -rel, aki kurátus Az összes mű.

Úgy gondolom, hogy Jeff egy régiségek drogos. Még egyszer izgatja, hogy elmondja a történetet arról, hogy pontosan hogyan csapta be a szüreti titkárságot, amely most háziasszonyként működik. Kiderül, hogy rutinja a Massachusetts-i Brimfield Antik Show-n, valamint egy finoman hangolt rendszerrel rendelkezik a vásárláshoz, a tároláshoz és a szállításhoz, felfedezett kincseket. Titokban elkezdem pontosan ábrázolni, hogyan tudok címkézni a következő utazásán, így megtalálhatom az összes javaslatát és trükköt.

A nemrégiben kifejlesztett A-keretű pavilonba járunk, amely egy nyers rudat tart, amelyet Matt Demille séf készített friss tenger gyümölcseivel, akik a torontói kenu, alkatrészek és munkaerő konyhája, valamint az Enoteca Sociale, a konyhák megnevezésére, hogy néhányat említsenek. mielőtt az országba költözött. Később, a tóvidéki étkezőben, egy több fogásos vacsorára fog kezelni minket, amelyet minden utolsó harapás boldogan feliratkozom, annak ellenére, hogy kijelentem, hogy „igen!” a délutáni számos snacknek.

Jeff megjegyzi, hogy szereti a pavilon A-keretszerkezetét-„Úgy tűnik, mintha örökké itt volt”-, bár csak a Brooklyn-i székhelyű Hibane testreszabott falfestményére néztem, amely az egyik falat lefedi, és megjelenik, és megjelenik Mint az utcai művészet, az albumborítók, valamint a háttérkép -maradék. Mia meglepte a művészetet, valamint a vonzó vendégeket: Kirsten Hassenfeld New York -i művész, szüreti papírból készült szobor lóg fel A lépcsőháztól a második emeletig) a kanadai al Purdy költészetének töredékeit közvetlenül a falakra írják, valamint a torontói kollektív csapat, amelyet a torontói kollektív csapat, amelyet a szemtelen részletekkel frissítenek, szinte minden szobában lógnak. Hamarosan eltávolítja nekem, hogy Mia a legmenőbb feladat a világon.

Johnnak is van egy meglehetősen nagy koncertje. A csapat tagja volt, amely kifejlesztette az eredeti Drake Hotel -et Toronto belvárosában, tehát pontosan megértette, hogyan lehet módosítani annak DNS -jét az ország számára. A grafikus mintás padlólapok rögzítik az elsődleges padló tipikus területeit. A vendégszobákban a Jeff vintage bútorai párosulnak testreszabott platformágyakkal, sportplatformon, sportpapírok fejtábláival, színes blokkolt falakkal és erős területi szőnyegekkel. Ezek azok a területek, amelyekben kényelmesen élhet, függetlenül attól, hogy strandra vagy vacsorára öltözött -, valamint itt egy öltözék valószínűleg mindkettő számára megtörténik.

Mielőtt házat kellene tartanom a városba, összegyűlünk a tengerparti végződési gödör körül, és látjuk, hogy a nap lemegy. Egy ember, aki gitáron játszik a fedélzeten, kíséri a tűz ismerős ropogását, valamint a popot, valamint felfedezem magam, hogy álmodozva tervezem a visszatérésemet.

Fotó kreditek: 1-8. Kayla Rocca, Drake Devonshire9 jóvoltából. Kimberley Brown

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *