személyes tanácsadók, Carrie McCarthy, valamint Danielle Laporte, a Style nyilatkozat szerzői: Online saját tervezéssel, ossza meg a motivációt, valamint a ház előállításának koncepcióit, amelyek megmutatják az igazat.

1. lépés: Használja ki a legfinomabb mindennapot

Az élet ugyanolyan rövid, hogy várjon egy különleges eseményre, hogy kihozza finomságát, kincseit, ragyogását, valamint a legnagyobb üdvözletet. Mit tart a különleges rendezvényekre, valamint a társaságra? Magas szálszámlálási lapjaid, a méhviasz gyertyái, a legjobban nagylelkűséggel rendelkező háziasszonyod? Mi jelent egy különleges eseményt az Ön számára, valamint pontosan, hogy milyen gyakran jönnek ezek a különleges idők?

A hét szándéka: Határozzon meg három olyan dolgot, amelyeket továbbra is elrejtett, vagy „értékesnek” tart. népszerűsítse őket a mindennapi speciális státusra. Tegyen egy valódi ugrást. Húzza ki azokat a régiségeket, amelyeket át akar adni – az élet rövid. Vegye ki a finomságot a kínai kabinetből. Menj előre, használd ki a nagyszerű ételeit ma este, és folytasson vizet egy serlegben – még akkor is, ha az üzlet nem jön át. Ha egy kicsit több kincset tesz a napodba, pontosan emlékezteti Önt, mennyire fontos az élvezete.

2. lépés: Ne feledje, hogy az olcsó hosszú távon költséges

Miért vásároljon kétszer, ha egyszer vásárolhat? szentelje a kiváló minőséget, valamint elkötelezi magát.

Ön választja: Három olcsó dobó párnát, amelyet vásárol. Úgy érzed, hogy „megtesznek” egy kis dekorációval. Hamarosan hajlékony és fáradt is. Összességében költség: Körülbelül 150 dollár dollár – amelyet adományozhat a Goodwill Store -nak, mivel ez az, ahol ezek a párnák vezetnek. Vagy: egy nehéz, gazdag textilpárna, vászon vagy selyem, esetleg antik, kézműves Párizsban vagy Torontóban vagy Marokkóban. Hosszú időbe telik, amíg felfedezik (a tökéletesség általában egy ideig tart.) Költség: Körülbelül 150 dollár – egy drága párna számunkra. Amellett, hogy bemegy a nappaliba, látja a minőségi, kézműves, fantasztikus stílust – a művészi választást.

Sokkal jobb, ha kevesebb kiváló minőségű dolog van, mint az alacsony minőségű mennyiség. A veszélyeztetés minden bizonnyal görcsképezi a stílusát.

Ezen a héten a szándék: ellenálljon a kísértésnek, hogy kitöltse az üres tereket. Különösen figyeljen az alkumagasságokra. Készítsen egy felsorolást arról, hogy milyennek érzi magát a kiváló minőségű, és úgy tűnik, mint neked. Tartsa ki a legjobbakat, és kezelje jól, amikor felfedezi. (És a követelményt kijelentjük? Ez a lecke sokkal többre vonatkozik, mint pusztán a párnákra.)

3. lépés: értse meg a fantasztikus szék isteni jogszabályait

Itt van egy radikális fogalom: Mi lenne, ha igazán tetszett, még egyenesen is imádta minden anyagi dolgot a saját életében? Mi lenne, ha a minőség, az alak, a szín, a funkció, valamint a dolgok érzése, amelyet elégedettség, büszkeség és öröm?

Carrie évek óta belsőépítész volt. Sokszor olyan emberekkel találkozott, akik a futonokat tartják, és kimerítették a régi székeket, jóval az egyetemi napok elteltével. „Megszabaduljon tőle – tanácsolja. “Nos, nem szeretjük, bár valóban követelményeket követeljük meg.” “Megszabadulni tőle.”

Írja be a fantasztikus szék isteni jogszabályát.

Amikor elengedi azokat a dolgokat, amelyeket nem szeret, akkor olyan területeket hoz létre, amelyeket szeretnél megjelenni. Még ha „hasznos” is, akkor egy „üres” helyet tölt be, ajándék volt, örökölt, drága, importált, egzotikus vagy nagyon tetszett, amikor egy időben – ha nem tetszik valami a helyedben, Ez húzza le. Ez nem a régi, vagy az újról, vagy az, amit megengedhet magának, pontosan arról szól, hogy a dolgok hogyan érzik magukat.

Ezen a héten a szándék: Határozza meg az életében a „régi székeket”, amelyekkel befejeződik, és megszabaduljon tőlük. Lehet, hogy egy ideig ülnie kell a padló párnákon, bár a veszélyeztetés és a megbánás helyett lehetősége van. Ahogy megérted, mi fog történni? Megjelenik a kívánt „nagy szék”. A szomszédja megszabadul egy olyan széktől, amely nem tetszik, és ez lesz az álmai fantasztikus széke. Vagy a jövő héten emelést kap, és új fantasztikus székre is kezelheti magát. Vagy egy közúti kiránduláson fogja felfedezni – végre! Fantasztikus széked, ó, megéri a várakozást.

Az elégedettség és az öröm is megfelelőnek érzi magát.

P.S. Kérjük, tisztítsa meg felelősségteljesen. A megérdemelt barátok, a jótékonysági üzletek és a menedékek sokkal hasznosabbak, mint a hulladéklerakók.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *