Morgan Michener vezető szerkesztője pillantást vet a kézzel készített karácsonyfa díszekre, és megosztja a megjelenést.

Amikor kislány voltam, a családom elkezdte a kézzel készített díszek cseréjének hagyományát. Mindig annyira szórakoztató volt látni, hogy mindenki feljött. Időnként varrtak, mások gyöngyösek vagy kézzel faragtak … és mindegyik abszolút varázslatos volt. Ha valami kézzel létrehozott, olyan egyszerű és átgondolt lett az a gondolat, hogy az ajándékozás.

Most én vagyok a kurátor kurátora, és azt kell mondanom, hogy ezeknek a csodálatos díszeknek a kidobása évente ilyen öröm. Itt van egy pillantás az idei karácsonyfánkra.

Ez a kedves kézzel gyöngyös hópehely egy korai csere ajándéka volt. Van néhány közülük, és szeretem, hogyan fogják el a fényt.

Ezt a hó tündér egy fából készült ruhadarabból készült, majd csipkébe öltözött és festett. A haja egy egyszerű pamutgolyó. A lányom szereti a fára helyezni.

Ez a fickó is nagyon különleges. Az aranyszövetből és egy zöld flitterrel varrva valódi kincs.

Próbálja meg elkészíteni saját dísztárgyait ebben az évben – ez egy nagyszerű módja annak, hogy a karácsony napját a gyerekekkel töltse, miközben filmeket néz a háttérben, és forró csokoládét kortyolgat. Íme néhány egyszerű barkácsprojekt, amely a fát még különlegesebbé teszi.

Könnyű barkácsolás: egyedi karácsonyi díszek

Könnyű barkácsolás: 3D-s papírgolyó

DIY: Levél díszek

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *