, hogy nyitott, tágas érzést hozzon létre otthonában –

Menj nagyra, vagy menj haza

A fantasztikus helyiségben lévő teraszos ajtók kinyithatók egy kültéri lakóterület létrehozásához. A nappali szobáját elegáns és barátságos beltéri fedélzetré alakítsa úgy, hogy nyitva hagyja a teraszajtókat, és meghívja a friss levegőt. A Casement vagy a napellenző ablakok nagy üvegtáblákat kínálnak, amelyek a legjobban a szabadban vonzerejének rögzítéséhez és otthonának természetes fényben történő fürdéshez. A Casement és a Sash Windows megtalálható a Classic Sash Windows & Carpentry Limitednél.

Átmenet

Sokkal több fényt készítsen ki azáltal, hogy az ajtókra és/vagy az ablakok fölé helyezkedik el. A transzom – vagy az ajtó vagy egy másik ablak feletti kis ablak – sokkal természetesebb fényt tesz lehetővé, miközben az ajtó vagy ablak, amelyet díszít, magasabb és sokkal kiterjedtebb.

Minden évszakban tornác

Adjon hozzá egy átvilágított fedélzetet otthonához, vagy zárjon be egy meglévő fedélzetet, hogy a lakóterületet kültéri érzéssel, a legjobb egész évben felhasználáshoz. A képernyőket a hideg időjárási hónapokban helyettesíthetik az időjárási szorító üveggel, és a kültéri kilátásokat minden évszakban könnyen hozzáférhetővé teszik. Összeállítható, csúszó vagy lengő üvegajtók telepíthetők, hogy a fedélzet minden időjárási szobává váljon, a legjobb a szórakozáshoz.

Terasz ajtók

Még akkor is, ha nincs fedélzete, a nagy terasz ajtók új dimenziót adnak bármely helyhez. Magával ragadó reggeli vagy ülősarok hozhatók létre a terasz ajtók hozzáadásával a valódi luxus érzés érdekében. Fontolja meg az étkező átalakítását csábító Alfresco -beállítássá, egyszerűen olyan teraszajtó hozzáadásával, amelyet nyári esti étkezés közben nyitva tarthat. A friss levegő soha nem használja fel az étvágyat.

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *