Nemrégiben meghívták a „Brilliant” barátainkat, hogy vegyenek részt a Multiflight / JCT600 rendezvényen a MultiFlight HQ -ban a Leeds / Bradford repülőtéren. A kihívásra emelkedve mindössze 48 órán belül építettek egy legmodernebb 8 üléses üléses házi mozit a helyszínen. Gyors autók, végrehajtó fúvókák, helikopterek és házi mozi mindegyike egy tetőfedő rendszer alatt – ez most a mi fajta eseményünk! Olvassa el a részleteket és linket a többi képhez.

„Amikor a Fantastic -t meghívták, hogy vegyenek részt a Multiflight / JCT600 rendezvényen a Multiflight HQ -ban a Leeds / Bradford repülőtéren, egy valóban nagyteljesítményű háztartási mozi építését választottuk, amely képes 8 ember ülésére. Ezzel a kiindulási pontként egy 7 x 5m -es kétszintes háztartási mozit fejlesztettünk ki, amely a Ferraris, a Maseratis, a Bentleys, az Astons, a helikopterek és a magánfúvókák között helyezkedik el.

A Genesis Technologies -szel együttműködve kifejlesztettünk egy referenciaszintű mozit, amelynek ADA feldolgozásával beállított audio -felépítésű, egy teljesen aktív 7.2 Proaudio hangszóró beállítása. A látvány lenyűgöző volt. A 1080p 3 digitális vetület-nagyszámú chip-projektor és az Isco lencse kombinációja gyönyörű 120 ″ 2,35: 1 anamorf képet kínál, amelyet egy Kaleidescape M500 Blu-ray lejátszó táplált.

Az AMX Control azt sugallja, hogy a rendszer minden képességét az iPad -en futó egyszerű felületen keresztül tudjuk használni. A filmeket a rendezők által tervezett oldalarányban mutatták be, a zenét referenciaszinten örültek. Bármely szabvány szerint ez figyelemre méltó mozi volt; A helyszínen 48 órán át épített mozi esetében az előadás megdöbbentő volt. Nagyon nagy köszönet mind a Genesis technológiáknak, mind a kivételes csapatunknak, hogy ilyen rövid idő alatt összehúzták. Köszönet a JCT600 -nak és a MultiFlight -nak a részvételi meghívásért. ”

BrilliantLiving.co.uk

Többet akar? – Követnie kell minket a Twitteren, mint a Facebookon, vagy feliratkoznia kell az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, egyenesen a postaládájába minden nap.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *