Brrrr, kint hideg van, akkor miért ne csapjon fel egy takaró alá a Young House Love 28. epizódjának show -jegyzeteivel, van egy podcast? És egy sokkal több kérdés: Kinek van 7 gyereke, egy lenyűgöző brazil ünnepi ház, és ezen a héten van a podcast?! Természetesen ez a Novogratz! És a heti epizódban Robert és Cortney beszélünk velünk a legjobb vendégélmény megteremtéséről, valamint egy nagy háztartás körül, számos gyerekkel. Ráadásul őrültek vagyunk a közelgő festékszínválasztásról. Mint például, 14 tesztminta… és még mindig nincs döntés. Ezenkívül állást foglalunk a házunkban folyamatban lévő számítógépes lázadás ellen, megvizsgáljuk a porszívó hiányosságokat, és John vallja a kis dolgok szervezésének szeretetét.

Töltse le ezt az epizódot az iTunes, a Google Play, a Stitcher és a Tunein Radio -ból – vagy hallgassa meg az alábbiakban! Ezután használja ezt az oldalt, hogy megnézze a hivatkozott linkeket, jegyzeteket vagy fényképeket.

Mi újság
Kedvenc videóink

Minimális szekrényem túra
Sherry a hálószobánk minden utolsó szekrény fiókjába és ruhás fogas belsejébe viszi, hogy megmutassa, hogyan tart egy minimális szekrényt egy egyszerű, bonyolult szekrényhez.

További videók

0 másodperc 1 perc, 16 másodperc

Következö
Hogyan kell magát a háttérképet függeszteni
01:00

Élő
00:25
02:03
01:16

Bontjuk az összes Beach House színét, amelyet egy jövőbeli blogbejegyzésben (remélhetőleg egy döntéssel!) Fontolunk, de egyelőre itt van a ház eleje (fent). Meg tudnád mondani, hogy mindenhol vagyunk?

Ó, és itt van az új iMac, amelyet John kapott és az új MacBook Pro Sherry lett. Eddig hasonlóan hasonlítunk.

Frissítések

Láthatja (és elhozhatja!) A közvélemény -kutatásról szóló közvélemény -kutatásról, amely a 24. epizód show jegyzeteiben itt található.

Mi nem

Itt van a HouseBeautiful roundup (az Elle Decor)

A Novogratz

Itt lehet az új könyvüket, a Beachside Bohemian -t, hogy megnézhesse brazil nyaralóját (lent látható), valamint rengeteg ötletet készíthet minden utazáshoz vagy szórakoztatáshoz.

És ne felejtsük el, hogy az első könyvük, a Downtown Chic jelentős rajongói vagyunk, amelyekre korábban rámutattunk a podcaston

A Gratzidesign.com webhelyen is megteheti az új tervezési kvízüket (feltétlenül nézd meg a mobil eszközről)

És mindig lépést tarthat velük a weboldalukon, az Instagram-on, és akár megvásárolhatja az e-kereskedelmi webhelyüket a saját otthonához.

Ásunk

A fentiek közül néhány azok a kis rekeszszervezők közül, amelyeket John ásta körmök, csavarok, alátétek, horgonyok, képi fogasok, drótsapkák stb.

És itt vannak a Sherry kedvenc új farmerje (nincs szükség hemmingre!) És John Strihy Dreamboat nadrág.

PSST- Próbál találni valamit, amit egy múlt epizódban ástunk, de nem emlékszel arra, hogy melyik jegyzetre kattint? Nos, itt van egy mesterlista mindazokról, amelyeket az összes múlt epizódból ástunk.

Látogasson el a diyz.com/yhl webhelyre, hogy sokkal többet megtudjon, vagy töltse le ma az Apple App Store-ban vagy a Google Play-ben, és keresse meg az YHL-t az alkalmazásban néhány videóban, amelyek néhány ötlépéses projektet tartalmaznak.

*Ez a bejegyzés affiliate linkekből áll*

További cikkek a Young House Love -től

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *